0 oy
61 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (83 puan)
merhaba arkadaşlar kadın doğum bebeğin ense kalınlığını 2.6 ölçmüstü benide perinatoloji bölümüne gönderdi orda bebeğin ense kalınlığı 2.1 ölçtü doktor ikili test sonucu istedi yaptım çok şükür herşey temiz çıktı bebeğin burun kemiği kafada açıklık vs.yok herşey temiz çıkıyor ama 20 gün sonra tekrar gel kalbinde parlaklık var mı ona bakicam dedi 16 haftalık gebelikte kalpte parlaklık olsaydı perinatolojide görülmez miydi bebeğin cinsiyetini de söyledi bana yanılma payı olur mu acaba şimdiden teşekkürler:)
Gebelik haftası 16

1 cevap

0 oy
(340 puan)
Perinatolojide cinsiyet yanılma payı olmaz normalde, her şeyi net görüyorlar. Kalp ve bazı organlar ileriki haftalarda daha detaylı belli olur. O yüzden 16hafta net görmek için erken biraz. 
(83 puan)
down sendromu şüphesi ile gittim herşey temiz çıkıyor kalpte parlaklık olsa görürdü dedi özelde ki doktor perinatoloji bölümünün aletleri bizden çok daha iyi emin olmak istemiştir dedi herşeyin hayırlısı Allah ne verirse o ama yinede insanın aklında kalıyor
(340 puan)
İçiniz rahat olsun, tabiki cihazları biraz daha iyi ve emin olmak istemiştir. Ve bence çok iyi tekrar çağırması. İçiniz kesin olarak rahatlamış olur. Ben de başka sebeplerden perinatolojiye gitmiştim ve 20.haftada randevu vermişti sanırım tekrar gidip gelme olmasın diye.
(83 puan)
rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah
(340 puan)
Ben doğum yapalı çok oldu, şuan tekrar hamileyim. Şimdilik bir sıkıntı yok. Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah.
-Reklam-

654,094 soru

3,439,321 cevap

4,272,842 yorum

184,821 üye

...