0 oy
243 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2 puan)

Bu nedir sizce hamilelik mi?

image


Gebelik haftası Bilmiyorum

3 Cevap

+1 oy
(418 puan)
Keşle resimli diye belirtseniz! Bu platformda birçok hamile var hassas olan var. Daha dikkatli olup belirtmeniz gerek. Akıntınızı tahlil edemeyiz telefondan. Ya kan vereceksiniz ya da kaset test yapacaksınız. Bu şekilde kimse anlayamaz...
(2 puan)
Canım ben de bu siteyi yeni kullanıyorum yeni açtım pek bir bilgim yok o yüzden direk attım zaten ben hamilelikte böyle birşey karşılaşan varmı yada belirti olarak gören varmı diye sormuştum zaten bir bilginiz yoksa yorum yapmayın lütfen:(
(418 puan)
Allah nasip eder inşallah. Ama buradan kimse bilemez. Kaset test ya da kan vermelisin. Akıntı illa ki hamilelik olmayabilir veyahutta olabilir. Eğer şüphen varsa kan en kesin sonucu verir.
-Reklam-
0 oy
(1 puan)
Doktor hamile kadınlar da normal oldunu söyledi mantar diye bir şey adı..
0 oy
(170 puan)
Şimdi ben sana beddua etsem kabul olur içim dışıma çıktı bari leş külodunun bir bölümü kesseydin sadece leke görünseydi bu ne şimdi gece gece ?

Hamilelik belirtisi değil mantar kaynaklı duruyor hamilelikte pürüzsün ve daha kremsi bir akıntı oluyor.İnşallah hamilesindir de bir daha böyle iğrenç bişeye maruz bırakmazsın bizi.Lütfen bir dahakine resimli diye belirtin.
(517 puan)
Ben daha girmeden resimli olduğunu anladım. Beddua edeceğine böyle postlara girme olsun bitsin. Hem meraklısınız hem de laf ediyorsunuz bu sitedeki bir çok insan çok garip.
(170 puan)
Resim var resim var bacım verdiğim cevaplara da ayrıca bakarsan sevinirim tek birine bu şekilde cevab vermiş miyim? Lütfen genelleme yapma.Kilodunun sidiğine kadar görmek zorunda mıyız ?
(517 puan)
Ne olursa olsun uslupsuzsunuz. Gerçe bu yasa gelmissiniz bu yaştan sonra ben öğretecek değilim. Hata yapıp atmış olabilir. İnsan gibi uyarın. Rencide ediyorsunuz yok neymiş bela okusa kabul olmuş. Miden hassassa girme kardeşim bir daha böyle postlara.
(170 puan)
Üslubuma siz değil ben karar veririm.Öncelikle kendi uyarı şeklinize dikkat etmenizi öneririm.Düşünceleriniz için teşekkür ederim iyi geceler.
(16 puan)
miğden boğazından dahi cıksa böyle bi yorum yapamazsın kardeşim sen doktor dogumda senin sidikli yerlerine parmak sokarken bile ses cikarmıyor saygın olsun biraz insanlara insanlık hali bu nedir yazmasından belli zaten kadının resimli olduğunu belli etmiş miğdenide kelimenide icinde tut sen doktor olsaydın kadınları dogumdan soguturdun kimi kadın dogum sırasında idrarını yapıyor masada doktorlar bile insanlik hali diyor ama bir kadın bir kadina bu sekilde hitam edemez leş donunmuş yazık ya kadın burayi bilmedigini belirtmiş bide
(2 puan)
Sen ne hakla bana beddua ediceksin gördüğüm kadarıyla sende hamilelik istiyorsun benimle aynı yoldasn ve aynı sorunlari yaşıyorsun bende hamilelik istiyorum ve ilk defa böyle birşeyle karşılaştm resimli attım kii insanlar daha net anlasın ve cevaplasın diye ve bu platform da gayet normal bence daha fazla ileri gitme hakkın yok hadi eyw
(2 puan)
Ayrıca gördüğün şey siddik değil akıntıyla birlikte gelen sıvı ıslaklık cahil cahil yorum yapma
(170 puan)
İyi gecelerrrrr
(170 puan)
Beklediğin ayağına gelsin avucuna insin Behiye En kısa zamanda bebeğine kavuş
(2 puan)
Noldu kız beddua değil de dua ediyorsun profiline baktım sen benden daha iğrenç bir görüntü atmışsın açık açık midessi hassas olanlar bakmasın diye yazmışsın birde bende sana diyorum bunu aynen şekilde insan önce bir kendine bakar ya:))
(170 puan)
Ama bunu belirttim ayrıca gebeliğin yada bebek istemen için tek bir ters bişey demedim önemli olan belirtmendi benim için.Ayrıca kaç tane kızın var benim gibi ? Hem herşeyiyle apacık atmadım detay verdim.Lütfen kendini benimle kıyaslama.İyi geceler.

İlgili sorular

651,312 soru

3,428,501 cevap

4,261,007 yorum

184,094 üye

...