0 oy
131 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (77 puan)

Bir kaç kişiden duymuştum.Düsükten sonra adet görmeden hamile kalanlar varmış.Yumurtlama gününü nasıl belirliyor? Ya da akışa mı bırakmak gerekiyor. 

3 Cevap

0 oy
(327 puan)
Düşük yaptım kurtaj oldum.15 gun ilişki yasaktı. 15 günden snra denemeye başladık hiç adet görmeden hamile kaldim
(77 puan)
Bazı yorumlarda 20. Gün vs diyor. . Ben ama biraz tedirgin olduğum için 30 günde başladım. Daha adet olmadım. İnşallah tutar. Düşük yapalı 36 gün oldu.
(327 puan)
15 gün dedi bna doktor yasak dye.bilemicem her doktor farklı bisey söylüyor.
(77 puan)
Anladım bana normalde 40 gün beklemen iyi olur dedi ama haftalikti bebeğim ama ben çok uzuldugum için beklemek istemedim. Zaten tutacağı belli olmadığı için başlamak istedim. O yüzden sormuştum. Teşekkür ederim..
-Reklam-
0 oy
(133 puan)
Biraz kendini dinlendirmen rahmini de dinlendirmen daha iyi olacaktır bana doktorum öyle söyledi 6 ila 7 ay sonrasında istedik ve ve oldu şükürler olsun 6 ila 7 ay beklemene gerek yok fakat en azindan 1 2 adet geçir canim vücut toparlasin hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlüne göre versin
(184 puan)
Ah canım benim keşke adeti bekleseydin. Adetle vücut resetleniyo onbeş daha bekliycektin sadece. Allah gönlüne göre versin tabii ama gebelik oluşmamış da olabilir tavsiyem daha denemeyin adetini bekle vücudun bi resetlensin
(77 puan)
Biliyorum ama psikojimi nasıl düzeltebilirim bilmiyorum. Tavsiyeni dinleyeceğim yine de canım çok sağol
(77 puan)
Adet daha olmadım bekliyorum, onun da tedirginliği var tabi.. amin inşallah..
0 oy
(276 puan)
Ben de düşükten sonra hiç regl olmadan hamile kaldım. 1 hafta ilişki yasak demişti doktor. Ama.hic yumurtlama.takip etmedim. Akışına bırakmıştık. Siz bence normal Düzeninde ilerleyin. Ama illa yumurtlaymayi takip etcem derseniz testler var onları deneyin. Başka türlü kimse şu zamanda yumurtlama olur diyemez. Bana.doltor en geç 40 gün sonra regl olman lazım, olmazsan gel dedi. Olmadım ve kan testi verdim hamileydim. 
(184 puan)
Bebeğiniz doğdu mu ssğlıklı, beni bu konuda çok korkuttular
(276 puan)
Çok şükür. 20 gün sonra 7 yaşına girecek. Basit okul hastalıkları dışında hamilelik süreci dahil çok sağlıklı bir çocuk. Ama şu var. Ben boş gebelik geçirmiştim. Kese 5 haftalikta kalmış 6 haftalıkken kanama başladı. Düşük yapıyordum. Doktor biz bunu gebelikten bile saymiyoruz. İstiyorsanız korunmayın kürtaj sonrası daha kolay hamilelik olur dedi. Ona istinaden korunmadik. Doktorunuzun başka bir tavsiyesi varsa kulak verin derim işin ehli onlar sonuçta.
(184 puan)
Benim 9,5 haftalıktı doğru bunu düşünemedim. Uyutmalı operasyon geçirdim geçen sene. Bu arada Allah bağışlasın.
(276 puan)
9,5 hafta biraz büyük. Bence doktorunuza danışarak ilerleyin. Allah kucaginizi doldursun, sağlıklı bir bebek nasip etsin insallah

648,466 soru

3,417,750 cevap

4,248,504 yorum

183,306 üye

...