0 oy
141 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (321 puan)
5+1 gebeyim bulantım göğüs hassasiyetim aniden kesildi.Hafif krampta giriyor karnıma ama belki üşütmüşümdür eminde olamıyorum.Kanama yok ama düşük olma ihtimali var mıdır?
Gebelik haftası 5

3 Cevap

0 oy
(742 puan)
Yoktur canim kirmizi leke gormedigin surece korkma bana doktorum hemsirelerim oyle demisti o aylarda. Bi de her belirti her zaman olmaz. Bazen gider bazen gelir bazen tamamen gider yenisi gelir :) simdi korkuyosun anliyorum ama bunlara zamanla alisacaksin. İlla her belirtiyi de yasayacaksin diye bisey yok. Rahat ol bol dinlen beslenmene dikkat et gerisini Allah'a birak
(321 puan)
Kan yok.İnşallah bir şey olmaz çok teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
(84 puan)
Korkma canım benimde kasık ağrılarım ve göğüs hassasiyetim vardı.  Birden yok oldu doktoruma da söylemiştim sanki artık hamile değilmişim gibi hiç bişey hissetmiyorum demiştim.
(321 puan)
Sonra bir sorun olmadı galiba değil mi? inşallah öyledir çok teşekkür ederim
(84 puan)
Yok canım bi sorun olmadı daha sonra farklı şikayetler başladı mide yanması bel sırt ağrısı düz yatamama falan  şimdi 8 aylık olduk sizde sağlıkla kavuşun inşallah:)
0 oy
(154 puan)
Cnm seni korkutmak istemiyorum ama hastaneye gitsen iyi olur benimde bu gebeligimden önce bebeğin kalbinin durduğu için kürtaj oldum 5.6 da kalmıştı Bebek ben ise 9 haftada öğrendim  başlarda mide bulantım vardı sonradan kesildi bende çok seviniyordum bulantım kesildiği için meğer bebeğin kalbi durmuştu 

Şuan yine hamileyim midem bulandigi için seviniyorum resmen   

İlgili sorular

655,134 soru

3,443,220 cevap

4,277,397 yorum

185,108 üye

...