0 oy
339 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (346 puan)
Merhaba hamiş anneler, bir haftadır yemek yiyemiyorum. Acı çekiyorum resmen. Dişim kırıldı. İçeriden çürümüş meğer sinsi bir şekilde. Yemek yiyemiyorum. Diş etim acıyor. Diş hekimine gitmem lazım ama dolgu, kanal tedavisi filan yapması lazım biliyorum. Bilgisi olan, yaptıran var mı? Bir zararı olur mu bebeğe? 
Gebelik haftası 16

9 Cevap

0 oy
(696 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Merhaba, çok gecmiş olsun ilk üç son üç ay hiç bir işlem yapılmıyor.4-5 aylarda  Kadın doğum doktorunuzdan izin kagıdı ile dişçiniz yapar. Çok geciktirmeyin. Son üç ay daha iyi beslenmeniz lazım. Ben 15. Hftamda dolgumu yaptırdım. 
(346 puan)
Teşekkür ederim yorumunuz için. Evet ben de diş hekimine gittim. İzin kağıdı istedi.
-Reklam-
0 oy
(54 puan)
Ben 8 haftalıkken çok diş ağrısı çektim dayanamıyordum doktoruma söyledim yaptırabilirsin dedi . Dolgu yaptırdım bir dilime diğer dişimde de kanal tedavili olan iltihap kapmış onuda çektirdim şuan 17 haftalığım çok şükür bi sıkıntım olmadı :)
0 oy
(502 puan)
Son 3 ayda kadin doğum uzmanının izni ile yaptırılıyor 
0 oy
(174 puan)
Bende 12 haftalıkkn gittim çürük dişim vardı dolgu yapılması gerekiyordu ama diş doktoru hamile olduğum için hiçbir işlem yapmadı. Şimdi de başka bir dişim kırıldı ve o da içten çürümüş ağrı yapıyor. Daha 17 haftalığım hamileliğim boyunca nasıl sabır edeceğim bilmiyrm:(
(696 puan)
Merhaba, ilk üç son üç ay yapılmıyor sadece. 15. Haftadamda doktor izin kagıdı ile yaptırdım dolgumu. Haftanız büyümeden kadın dogum doktorunuza iletin izin kagıdı ile dişçiniz yapar. Beslenmeniz sıkıntı olmasın son haftalarda daha iyi beslenmeniz lazım.
(174 puan)
Önümüzdeki haftada randevm var o zman doktorum ile bir görüşeyim teşekkür ederim bilginiz için
0 oy
(6 puan)
Benmde dış ağrım var 1 haftadır dün doktor kontrolüm vardı doktorum yaptırabilirsin dedi kağıt imzaladı 15 haftaligim doktoruna sormalisin yinede çoğu diş hekimi imzalı kağıt istiyor zaten
0 oy
(215 puan)
Ben kanal yaptırdım daha oncede dolgu yaptirmistim hatta doktorumun söylediği bu ağrıların şiddeti bebeğe daha çok zarar veriyor bebek stres altında kaldığı için demişti 
0 oy
önce (25 puan)
Buz tutarsan ağrısı hafifler 

Bende dün çektim ağrıyı bugün kendi doktorum izin kağıdı verdi 21+4 haftaligim bende izin kağıdıyla yaptırdım kanal tedavisi 
0 oy
önce (1,737 puan)
Bir önceki hamileliğimde üç kere dolgu yaptırmıştım.  Türkiyede nasıl oluyor bilmiyorum ama Avusturyada yaşıyorum ben burda iğne vurmadan yapıyorlar ve sıkıntı olmuyor. 
0 oy
önce (16 puan)
Ben 30. Haftada diş ağrısı yaşadım doktorumdan izin kağıdı ile diş hastanesinde tedavim yapıldı suanlik ama ileri derecede bir tedavi değil asıl tedavi doğumdan sonra olucak dedi diş doktoru. Çünkü ileri aşaması bebeğe zarar veriyormuş ama ağrıyı kesip rahatlatacak olan tedavi yapılıyor. Kendi doğum doktorumda tedavini olmalısın aksatma ne gerekiyorsa yapsınlar dedi çünkü dişten kaynaklı bir sorun asıl bebrge Zarar verir dedi heleki enfeksiyon falan olmadan tedavini olmalisin dedi kendi doktorum. O yüzden muhakkak gidip bir muayene olun. Hamileyken diş aldirilmaz diş tedavisi olunmaz algısı tamamen yanlış diyor doktorlar.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 95 göst.
0 oy
2 cevap 42 göst.
0 oy
8 cevap 593 göst.

648,386 soru

3,417,466 cevap

4,248,207 yorum

183,286 üye

...