0 oy
161 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (40 puan)
Merhabalar

Arkadaşlar Bi soru sormak istiyorum. Perinatoloji bölümüne giden gebe arkadaşlar biliyorsunuz ki iki tür perinatoloji var. Biri ayrıntılı ultrason için. Diğeri de yüksek riskli gebelerin gidebildiğin bölüm. Ben ayrıntılıya girdim. Kalpte sorun var denildi bebeğimin. Fakat bana rapor falan vermedi bunun için. Şimdi bende diğer perinatoloji için randevu aldım. Acaba beni kalpte ki sorunu anlatsam inanıp muayene eder mi? Yoksa rapor olmadan muayene almaz mı? Boşu boşuna gitmek istemiyorum.
Gebelik haftası 22

3 Cevap

+1 oy
(4,622 puan)
Özel hastanede rutin kontrolümüzde ense kalınlığı yüksek çıkınca üniversite hastanesi perinatoloji bölümünden randevu almıştım. Sorun nedir diye sordular, ense kalınlığımız yüksek çıktı dedim ve ondan sonra her ay takip edildim. Bizim de raporumuz vs. yoktu ama sorunsuz aldılar. Kalbinde ne gibi sorun görüldü acaba? 
(40 puan)
Teşekkür ederim cevabın için. Kalpte ki odaciklardan biri eksik çıktı.
(4,622 puan)
Rica ederim. Anne karnındaki bebeklerde kalp anomalisi çok sık görülüyor maalesef. Gitmeden sorularını kafanda hazırlamanı tavsiye ederim canım. Benim sorular hep oradan çıktıktan sonra aklıma geliyordu,  bir sonraki kontrole kadar acaba şu şöyle mi acaba bu böyle mi diye kendi kendime sorup duruyordum.
-Reklam-
0 oy
(1,085 puan)
Ben perinatolojiye gittiğimde belirttim durumumu bakıyor bişey demeden şekerim var o yüzden geldim dedim sende bana böyle dediler de ben muyane olmaya geldim de bişey demezler
(40 puan)
Teşekkür ederim
0 oy
(502 puan)
Senin orda dosyan vardır illaki ona bakılarak muayene olursun 
(40 puan)
Hayır kendi hastanemden randevu bulamadım. Başka hastaneye gidicem şimdi.
(502 puan)
Hım ben yalnis anladım ama olursun geçen bende gittiğim yerdeki hastaneden büyük sehir hastanesine perinatoloji bölümüne gittim yatış verdiler çıktıktan sonraki kontrollerim yine o serviste oldu her sorana da durumu anlattım sende anlatırsan bakarlar
(40 puan)
Çok teşekkür ederim.  İçimi rahatlattiniz.
(502 puan)
Hayırli haberler al

652,490 soru

3,433,221 cevap

4,266,295 yorum

184,411 üye

...