0 oy
132 göst.
Doğum kategorisinde (2 puan)
Çok kararsızım nerde doğum yapacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim 

6 Cevap

0 oy
(54 puan)
Medipol sırf para için hizmet veren biryer.  2. Bebeğimde ağrıdan ölüyordum eğitime girmişler diye nöbetçi dr. Dahil 1 tane muhatap bulamadım siz kayıt açtırın gelin dr gelene kadar 2-3 saat nst da beklememi söylediler birdaha asla gitmedim .  Yakacık da doğum yaptım aşırı memnun kaldım o kadar güzel ilgilendiler ki şuanki doğumumu orada yapacaktım ama hastane taşındı drların hepsi lütfi kırdara geçmiş merkez bina da şuan kontrollerim orada yapılıyor çok memnunum yine inşallah doğumda da memnun kalırım . Ben ilk doğumumu da özelde yapmıştım paranı alana kadar ilgi manyağı oluyorsun sonra ne yaparsan yap modundalar yüzüne bile bakmıyorlar insanın .
(517 puan)
Bu Lütfi kırdara bir ben randevu bulamıyorum heralde :D
Gerçi bi kere buldum ama eğitim araştırma olduğı için doktor yoktu asistanlar baktı onlar da hiç ilgili değildi sevememiştim ilk gebeliğimde 3 sene önce falan
-Reklam-
0 oy
(51 puan)
Bence mercan hastanesi e gitmelisiniz ben orda kontrolluym cok memnunm tuzlda doktor ve hemşireler cok iyi cok iilgili
0 oy
(444 puan)
Mine hanıma gidiyorum çok tatlı bir doktor. Emine hanım için de aynıları söyleniyor 
0 oy
(517 puan)

Medipolde emine ünlü değermenci var aşırı iyi bir doktor ben ona gidiyorum anne şefkatiyle yaklaşıyor aşırı anlayışlı ve bilgili bir doktor bi şansını dene derim :angel:

0 oy
(146 puan)
Ben Dragos Bezmialem Hastanesine gidiyorum ve çok memnunum. Özellikle kadın doğum hastalıkları doktoru uzman doktor Kenan Karaca tercih ettim tavsiye üzerine. Dilerseniz internetten yorumlara bakın ve araştırın. Hastane ve doktorlar çok iyi. Zaten Bezmialem vakıf üniversitesi hastanesi olduğu için kaliteli bir yer 
0 oy
(18 puan)
Tuzla devlet hastanesini tavsıye edebilirim aşırı ilgililer bende oraya pendik yüzyıldan memnun kalmadığım için gelmiştim. İlk başlarda devlet hastanesi diye endişem vardı ama hemşiresinden tut doktoruna kadar aşırı ilgililer tavsiye ederim. Doktorum (ezgi er) 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 500 göst.
0 oy
8 cevap 1,133 göst.
0 oy
1 cevap 273 göst.

653,913 soru

3,438,687 cevap

4,272,176 yorum

184,769 üye

...