0 oy
246 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (558 puan)

Kızlar 20. haftadan beri yoruldukça belim ağrıyordu şimdi 25 olduk ama bu ağrı nedense geçmiyor... Kuyruk sokumundan sağ kalçaya vuran bir ağrı. 10 gündür penguen gibi yürüyorum :D Şaka bir yana yatıp kalkarken bile zorlanıyorum. Sizce bu fıtık mı yoksa hamilelikte olan ağrı mı? 

Geçirmek için tavsiyeleriniz var mı?

Gebelik haftası 25+3

6 Cevap

0 oy

Intetnetten fitik belirtilerine bak. Mesela genelde bacaga vurur fitik. Birkac tane daha belirtisi var kesin olarak suan hatirlamiyorum.  Bence fitik degil ama icin rahat olmazsa fizik tedavi dr una git, o sana bazi hareketler gosterecek sen onlari yaptiginda, dr un soyledigi yerlerde agri olmuyorsa ya fitik degilsin ya da cok yenidir. Gerekli görürse mr ister hamilelikte mr olur mu bilmiyorum ama. Bence fitik degildir :) soguktan olabiliyor 

(558 puan)
Belirtiler hamilelik ağrısıyla aynı gibi o yüzden kestiremiyorum hangisi olduğunu :/  Benim bacağıma değil sağ kalçama vuruyor. Bacakta uyuşma ağrı vs yok. Ama işte dinlenince geçmiyor. Son 10 gündür stabil bir şekilde devam ediyor. Çarşamba randevum var doktoruma sorayım olmazsa fizikten randevu alırım teşekkür ederim canım :)
(164 puan)
Merhaba canım Sıkıntın gectimi arama motorunds yazdığını gördüm aynı dert tıpa tıp bendede var eksik yok yani
-Reklam-
0 oy
(572 puan)

Fitik olduğunu dusunmuyorum. Hamilelikte yel girermis bazi kadinlara. Ablamda 9 ay boyunca yopallayarak yürüdü. Bacaginin ağrısından uyuyamazdi. Dogumdan sinra gecti. Belimde 3 boynumda 3 tane olmak uzere 6 tane fıtığı olan birisi olarak, fitik ağrısı olsa şayet kesinlikle ayakta duramazsiniz hele hele hiç yuruyemezsiniz. Ben emekleyerek yürüdüğümu hatta yataktan çıkamadığımi vc gidemedigimi bilirim. Rabbim kimsenin başına vermesin bu hastaligi

(558 puan)
Ay içimi rahatlattın canım ya Allah razı olsun :) İnşallah yeldir diyelim o zaman çünkü bugün yalpalayarak bile olsa 3-4 saat yürüdüm :)
0 oy
(31 puan)

Aynı şeyi bende yaşıyorum. Aynı dediğin gibi kuyruk sokumundan sağ kalçaya vuruyor. Ayağımin üstüne yuklenemiyorum. Cok acıyor, sürekli bir ağrı değilde hareket edince bir ağrı oluyor, üstüne yüklenince ozellikle. Ayni bende penguen gibi yuruyorum. Doktora söyledim krem verdi ama kullanmayın diyorlar diye kullanmadım. Çekiyorum bu aciyi. Gebelikten öncede oluyordu. 2 3 günde geçiyordu. Gebelikte gecmiyor. Felaket birşey. Allah yardımcımız olsun.

(558 puan)
Ben gebelikten önce hiç yaşamadım ya ama şimdi uyandım yataktan nasıl çıkcam diye düşünüyorum mesela. Amiiiin amin canım :)
0 oy
(1,000 puan)

Firik olduğunu düsünmyorum canm bebekden dolayı benimde agryo belim oturup kalkmyom bazen dönemiyorum yatakda çok zorlaniyorum agridan bazen uyuyamyorum bile o derece korkmana gerek yok yani. Ama yinde doktoruna sor istersen canm ne olur ne olmaz.

(558 puan)
Aynen canım sorucam teşekkür ederim :)
0 oy
(17 puan)

Bende 34+2 gebegim artık uyuyamıyorum bile bel ağrısı yüzünden normal deniliyor gece uyumak haram oldubresmen bide karnın sertliği üstüne eklenince daha zor okuyur dua ediyrune doğum yaklaşsa diye

(558 puan)
Allah yardımcımız olsun canım ya gelecek haftaları düşünemiyorum bile.. Allah hayorlısıula kucağımıza almayı nasip etsin..
(17 puan)
Amin canım insllhhh
0 oy
(602 puan)

canim 18 haftaligim aynisi bende oluo bugun doktoruma sorucam bi kac kisiye sordum ödem olabilir dediler hamilelikte nornalmis bublar0

(558 puan)
Doktorun cevabını buraya yazar mısın canım acaba neden oluyormuş ne yapabiliriz ilaç hariç..

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 43 göst.
0 oy
0 cevap 30 göst.
2 Nisan Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Kardelentrtr (21 puan) sordu

650,901 soru

3,426,846 cevap

4,259,301 yorum

183,965 üye

...