0 oy
467 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (67 puan)
kapalı
Kızlar selam eşim çok güzel sever çok ta güzel nefret eder. 4 yıldır ara sıra gündeme gelen aile konumuz var ailesi bana karşı çok yapmacık eşimin yanında yavrum diye beni seviyo eşim yokken konuşmuyor benimle  bende muhattap olmuyo geçmiş konular sürekli aramızda açılıyo eşim hep beni suçluyo savunmuyor ve kavga büyüyor yine böyle bir kavgada 2. Defa evi terk etti ve beni her yerden engelledi 3 aylık hamileyim. Bugün doktor kontrolüm vardı. Arkadaşımla gittim. Şimdide bugün kontrolün vardı cinsiyetini öğrendin mi ve bebeğin gelişimi nasılmış diye sordu. Şimdi ben buna direk erkek mi desem cevap mı vermesem yoksa annesini çok üzmüşsün söylemek istemiyor mu desem bilemedim. 

Ve artık eşimden soğudum muhabbeti de uzatmak istemiyorum çocuk için onu affedebilirim gibi geliyor 

Helpppp me
Gebelik haftası 13+3
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

+1 oy
(796 puan)
Vermek istediğin iki cevapta birbirinden saçma 
(464 puan)
Bence sende onu heryerden engelle , çocukmu bu canı istedi engelle kocaman adam baba olcak yakında. Hiç ilgilenme bence çek kendini bırak kendi gelsin, biraz anlasın. Hem çek git hemde nasılmış bebek diye sor , yok öyle şey.
(45 puan)
Bence cevap ver. Gayet güzel yaz hemde. Sanki hiç bişey olmamış gibi. Evet gittim iyiymiş cinsiyeti de erkekmis babası falan de. Uzatma bakalım , bu defa adım at bakalım ne olcak. Kıran taraf olmaktansa kırılan taraf olmak daha iyidir. İyiligin karşısında o da sana gelmek zorunda hissedicek bence. Bu benim fikrim yani
(45 puan)
Vicdanına oyna yani kısacası:) ama üzgün olduğunu belli etmeden. Sadece onu tercihiyle yanlız bıraktığını , ama olgunluğunu elinden bırakmadığını ve senin ne kadar güçlü bı kadın olduğunu anlar bence. Yoksa sende engelle veya tersle deseeem emin ol yine sen daha çok üzülürsün..
(464 puan)
Daha öncede yapmış aynısını , bu kadar kolay avucunun içinde hissederse bir daha yapar aynı şeyi, yani yaptığı hatayı anlaması ve bedel ödemesi gerekir ki bir daha yapamasın.
(467 puan)
Ailesi yüzünden simdiden bunlari yapip seni terkediyorsa birak gitsin .gelmek isterse gelir zaten ki hatasini anliycaktir diye düşünüyorum.  Aileler isin icine girince huzur cok fena kaciyor ve insan kendini kotu hssediyor. Seni savunmasi lazimdi kacmak yerine
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 325 göst.
20 Aralık 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Eda1404 (430 puan) sordu

652,695 soru

3,434,025 cevap

4,267,258 yorum

184,456 üye

...