0 oy
187 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (64 puan)
Bugün kontrole gittim 6 hafta 2 günlük bebeğim ultrasonla kontrol etti doktor fakat çok zor gördü keseyi sülük asit verdi onu kullandim hergun bir kere tok karna iç dedi haftaya tekrar kontrol verdi sizce ne yapmalıyım
Gebelik haftası 6 hafta

3 Cevap

0 oy
(147 puan)
Kese görünmeyebiliniyor. Haftaya tekrar bakmak netleştirmek için randevu vermiş. Sülük asit neden vermiş? İlk defa dıyuyorum bunu.
(62 puan)
Oda 7. Haftaydı sanırım emin değilim ama 7drn önce sadece beta hcg bakıldı
(147 puan)
Her gebelik bir olmaz. Kimseyle kıyaslamayın sakın. Böyle düşünürseniz fazlasıyla üzülürsünüz. Buda gebeliğinize yansır.
(62 puan)
Aynen öyle bir annenin iki gebeliği bile birbirinden çok farklı olabiliyor. Zaten insanlar 9 ay boyunca çok kıyaslayacaklar. En azından kendi kendinize dert etmeyin. Sonra boşuna üzülmüşüm dersiniz Annem dahil 1. Doğumum da yanımda refakatçiydi kendi doğumlarıyla kıyasladı durdu benimkisin. İnsan kendini alamıyor sanırım kıyaslamaktan, :)
(147 puan)
Çok yanlış ya şu kıyaslama. Neden yaparlar anlamış değilim.
(30 puan)
Canım sen kimseyle kendini kıyaslama senin hamileliğin sana özel şimdiden bunu kendine yaparsan hamileliğin çok zor geçer. Kapat kulaklarını herkese bebeğinle mutluluğu yaşa. Onunki duyuslun o belki haftasını yanlış biliyordur. Boşver kimin hamileliği nasıl geçtiyse geçti sen kendine ve bebişine odaklan.
-Reklam-
0 oy
(119 puan)

Sülük asit ne kız folik asit mi demek istedin:D

0 oy
(53 puan)
Geç döllenme olmuş olabilir sizin herkes son adet tarıhıne gore 6 haftalıkken duymuyor kalp atışını 

İlgili sorular

649,133 soru

3,420,062 cevap

4,251,367 yorum

183,470 üye

...