0 oy
238 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (77 puan)
 13 haftalık hamileydim. Gece aniden suyum boşaldı. Acile gittik. Düşük yaptığomı söylediler. Neden oldu?
Gebelik haftası 13

2 Cevap

0 oy
(340 puan)
Ben 17 haftalıkken aniden suyum geldi. Otopsi sonucunda enfeksiyona bağlı dediler. Sizden de test isterler bakmak için. 
(340 puan)
Çok çok geçmiş olsun.. İlk 3 ayda anormal gelişimde ötürü düşükler olabiliyor gayet normal ama bizim içimiz yanıyor. Zamanla bu duruma çalışacaksınız, ama evet çok zorlu bir dönem. Mümkün olduğunca yanlı kalmamaya çalışın, sevdiğiniz şeyler ile yalanın. Perde var demiş doktor, ona göre tedavi olursunuz. Bir sonraki gebelikte progestérone başlanabilir. Emîn olun ên azından nedenini bilmek bile çok önemli. En azından nasıl bir yol izleyeceğini biliyor insan. Ve kesinlikle yalnız değilsiniz, bu durumu yaşıyan çok kadın var.
(340 puan)
Ultrason la bakmamaları da tuhaf. Ama alttan elle bakınca da bebeğin olup olmadığı anlaşılıyor. Bana da o şekilde muayene yapıldı bir kaç defa. Üzgün olmanız çok normal, benim toparlanmam bir kaç ay sürmüştü. Dediğim gibi yalnız kalmamaya çalışın.
(77 puan)
Tevekkül etmeye çalışıyorum şu durumda, doktor 3 ay hamile kalmamalısın dedi.  Şuan 40 günlük lohusa sürecin var dediler. İlaç verdiler. Artık insan güvenemiyor, doğru doktoru bulmak çok zor.  Kendimi de suçluyorum. Acaba yediklerimden mi oldu ,doktora sordum. Tatil etkilemez dedi, denize gittim .tatilde daha dikkatli olmalıyım. İlk üç ay önemliydi. Daha çok dinlenmeliydim ama gezdim. Sorular beynimi kemiriyor. Bakalım bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek.. hayırlısı  Hakkınızı helal edin çok soru sordum ama sormazsam beynimi kemiriyor ..
(340 puan)
Olur mu, soru sormanız çok normal, istediğiniz kadar yazabilirsiniz.Sizden öğütürü olduğunu düşünmüyorum. Kısmeti olsaydı her türlü gelirdi emin olun. İlk kaybımda ev taşıyorduk. Eşimle kanape masa taşıdım hep. Düşük olunca benim yüzümden mi oldu dedim. İkinci ve üçüncü düşüklerimde tuvalet harici yerimden kalkmadım ama yine düştü. Demek ki benim yüzümden değilmiş dedim. Dördüncü hamilelikde el bebek gül bebek şeklinde geçti, her işi eşim yaptı. Şuan tekrar hamileyim ve 1 buçuk yaşındaki kızımın peşinden koşturmaktan doğru düzgün dinlenmiyorum. Ama bebeğim çok şükür şauna kadar iyi. Doktor bana en fazla 2-3 saatlik yolculuk yapabilirsin dedi ama benim eltim daha ilk aydan 8.aya kadar en uzak yerlere gitti. Her bünye farklı, verenin de alanında Allah olduğunu unutmamak lazım. Kısmeti olsaydı emin olun siz ne yaparsanız yapın o yine tutunurdu. Kendinizi asla suçlamayın. Doğru doktoru dilerim bulursunuz çünkü aynı şeyleri yaşamak çok kötü olur. İlk 3 ay da dikkat edin, tahlillerinizi yapın, sağlıklı beslenin, stres yapmayın, inşallah sonu güzel olur.
(77 puan)
İnşallah en iyi tedavi için araştırma yapacağım.  Sebebini araştıracağım bir daha yaşamak istemem. Sağolun teşekkür ederim..
-Reklam-
0 oy
(757 puan)
Önceki günlerde aşırı yoruldunuz mu? Uzanarak zorlanarak iş yaptınız mı yolculuk ta olabilir. Benim Rahim ağzı yetmezligim var genelde 18. Haftalardan sonra tehlike oluşturuyor ama 11. Haftamda yolculuk yaptım sonraki gün nerdeyse kaybediyordum bebeğimi. Sonra hamile kalmak istediğiniz de Bi ölçünüze baktırın bence 
(77 puan)
Gezintiye çıkmıstim gelmeden önce kontrolleri yaptırdım herşey normaldi. Tatile gidebilirsin dedi sorun olmaz dedi. Bebek 2 3 gün önce kalbi durmuş. Bir hafta önce bayılmıştım güneş çarpmıştı çünkü. Ama normal gözüküyordu herşey

653,194 soru

3,435,974 cevap

4,269,385 yorum

184,601 üye

...