0 oy
240 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (467 puan)
Idrar kültüründe esbl pozitif çıktı. Tatildeydim.sehidimiz vardi test verip sonucu alamadan geri donmek zorunda kaldim. Dktor aradi bugun acil.yatis heryeredeysen şimdi gidip yatış istemen lazim tehlikedesin bu enfeksiyon seni öldürebilir dedi. Cok panik yaptım tabiki iyi hssetmiyorum kendimi aylardır ama bian once iyi olmalda isterim.27 haftalik gebeyim.ona da bi zararı dokunacak diye korkuyorum en cok da. Pazartesiye kadar psikolojik olarak kendimi hazrlamak istiyorum.o sirada arastrmak istedim. Nasil bi tedavi uygulanıyor kac gun sürüyor meral ediyorum.2 yasinda bebegim var o da benimle hastanede kalmak zorunda onunla orada tedavi sirasinda yapabilir miyim .daha once bu sebepten yatan olduysa bilgi verebilr mi bana

2 Cevap

0 oy
(546 puan)
Enfeksiyonsa bobreklerine hamile iken hızlı zarar verebilir. Böbrek önemli çünkü ondan zarar.vermesin diye yatış gözlem istemiş olabilir. Benim değil ama bir tane abla bana anlatmıştı enfeksiyonu hafife alma bobreklerimi neredeyse kaybedecektim gebeyken demişti 15 gün hastaneden kaldim bunun için demişti. 
-Reklam-
0 oy
(56 puan)
Bende enfeksiyonda 10 gün tedavi gördüm antibiyotik kan sulandırıcı iğneler yapiyolar her sabah ve akşam nst çekiyorlardı tahlil yapiyolar doktor istedikçe değerlerini ölçuyolar tedavi görmen lazım korkulacak bisey yok ama 2 yaşında ki kızını birakabilecegin biri varsa bırak yoksaa da uslu bir bebeksw idare edebilirsin inşallah Allah yardımcın olsun.
(56 puan)
Enfeksiyon bebegi etkiliyor onun için kontrol ediliyor erken doğum riskinden dolayı tabi her hastane aynı olurmu bilemem benim yaptığım hastane biraz daha titiz bakıyordu herseye.
(467 puan)
Bebekde bi sorun olmadigi icin sadece arada bi gelip kalp atışını dinliyolar. Onun dışında bebekle ilgili bi islem yapilmiyor. Bana dayiyorlar ilaci sadece.en az 5 gun yatis verdiler. Insalh 5 le kalir uzamaz
(56 puan)
Bende oyleydi ilaçlar çok fazla diyordum ama iyiki de olmuş çünkü 29 haftalik dogacaken 40. Haftada doğum yaptım korkma ilaçları bebeğine göre veriyolar bisey olmayacak hersey yoluna girecek.
(467 puan)
Bebekde sorun olmadi zaten cok şükür. Bi risk fakanda yok.
(56 puan)
Sevindim inşallah biran önce kucağımıza aliriz

649,436 soru

3,421,340 cevap

4,252,969 yorum

183,556 üye

...