0 oy
168 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (12 puan)
Dün gittiğim kontrolümde doktorum 38+5 günlük bebeğime 3900 kilo dedi sonra da beni acile gönderdi. Acil doktoru 3400 dedi.  Kendi doktorum 3900 olduğunda ısrar etti doğumhane doktoruna gönderdi oda 3600 dedi. Aynı gün içerisinde 3 farklı doktor 3 farklı ultrasonda 3 farklı kilo söylediler. Normal doğum için bekliyorum. Ama doğum sırasında bebeğin kilosunu fazla görürlerse sezeryan yapılacak. Böyle birşey başınıza geldi mi? Ya da iri bebek doğumu olan var mı? Sizce normal doğumu beklemeli miyim? 

1 cevap

0 oy
(162 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Bende de aynısı olmuştu acil doktoru 3.600 civarı dedi doğumhaneye aldılar orda ebe bu çocuğa nasıl 3.600 dedi doktor 3.900 görünüyor dedi normal doğumu 1 cm acılmayla sancımla 8 saat bekledik pelvik kemiklerim dar oldugu icin bebek aşağı inmemişti en son sezeryana karar verildi 4.200 doğdu bebeğim :)
(162 puan)
Yok kuzum önlemini alırlar öyle bişey olsa . Duruma göre sezeryana alırlar sen kalbini ferah tut bir süre normal doğum beklenir aksi durumda zaten açılman olmaz yada bebek aşağı inmez bu durumlarda normal doğumdan vazgeçip sezeryana alırlar öyle ultrason kilosuna göre normal doğuma alalım sonrasında bebek sıkıntıya giriyor sezeryana alalım demezler sen kalbini bunlarla yorma hiç inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini ♡ rica ederim kuzum sormak istediğin varsa sor tecrubem var 2 bebis annesiyim :)
(12 puan)
Allah bağışlasın. Teşekkür ederim, pazartesi kontrolüm var zaten yine kilo fazla görülürse sezeryan yapılır diye düşünüyorum. Ama emin değilim .  Peki hem sancı çektiniz hem de sezeryan oldunuz. Aslında iki doğum şeklinide gördünüz bir gün içerisinde toparlanmanız zaman aldı mı? Yani doğumdan sonra durumunuz nasıldı çünkü tekim, eşimle ben varız sadece toparlanmam uzun sürerse hem sancı hem sezeryan bizim için zor olacak. Siz doğumdan sonra nasıldınız?
(162 puan)
Kuzucum toparlanmam vakit almadı doktor o kadar sancıdan sonra seni artık sezeryana alalım mı normal doğum olmayacak bebek aşağı inmiyor dediği an içime bir rahatlık geldi ve moral olarak hemen kendime geldim çünkü bebek aşağı inmiyor açılmam olmuyordu buda benim moralimi çok bozuyordu sadece çektiğim sancıyla kalıyor gibiydim sezeryan sonrasında da sadece dikişlerimden kaynaklı ameliyat yorgunluğu oldu bebeğin kucağına gelince hepsi geciyor ♡
(12 puan)
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız gerçekten :D aklımdaki sorular gitti en azından sağolun
(162 puan)
Rica ederm balım rahatladıysan ne mutlu bana ♡ ahaha öyle olur bitanem inanirm :D
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 193 göst.
0 oy
5 cevap 234 göst.
0 oy
6 cevap 532 göst.

650,902 soru

3,426,850 cevap

4,259,305 yorum

183,966 üye

...