0 oy
167 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (58 puan)
kapalı
2 düşükten sonra hamileyim çok sükür. 14 haftalık olduk. Doktorum yüzde doksan beş kız dedi. Ama ben ilginç bir şekilde hiç kızım olursa ne isim veririm diye düşünmemiştim. Sizden isim önerisi istiyorum canlar. Naif tatlı modern bir isim olsun istiyorum.

Umay, simay, ece isimleri var aklımda. Umay ece, simay ece gibi birlikte de kullanabilirim diyorum ama 2 isim konulmasın diyorlar sanki. Sizin fikirleriniz, yorumlariniz nedir? Yardimci olursaniz cok sevinirim canlar. Simdiden cooookkk tesekkur ederim. Saglikla alalim kucagimiza yavrularimizi, saglikla huzurla buyutelim.
Gebelik haftası 14+1
Kapatılma nedeni: İsim tavsiye soruları sohbet alanında sorulması gerekmektedir. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

6 Cevap

0 oy
(1,728 puan)
İki ismi çoğunlukla ya dede nene isminim yanına güzel bir şey olsun diye kullaniyorlar ya da dini bir isim koyup yanına da beğendikleri ismi koyuyorlar. Eğer her iki şekilde de bir kaygın yoksa tek isim ideladir. 
-Reklam-
0 oy
(505 puan)
Benim de kızım olacak ismini Hiranur yada Tuana koyacağım 20+0
0 oy
(440 puan)
Rabbim sağlıkla kucağına almayki nasip etsin canım kızımın ismi ŞİMAL ECE 
0 oy
(97 puan)
Senin kalbinden ve esin içinden ne geçiyorsa onu köy saglıkla alırsın insallah güzel bebisini 
0 oy
(107 puan)
Benimde kızım olucak inşAllah 27 haftaliğız  ailenin ilk bebişi olacaği için eşimin babasi  ne isterse o koysun dedik biz ama Illeride yine bi kizim olursa. Masal,Ece,Nilay isimlerini çok beğeniyorum Ve seninde gonlun hangi isimi daha fazla istiyosa onu koy tatlim
0 oy
(107 puan)
Benimde kızım olucak inşAllah 27 haftaliğız  ailenin ilk bebişi olacaği için eşimin babasi  be isterse o koysun dedik biz ama Illeride yine bi kizim olursa. Masal,Ece,Nilay isimlerini çok beğeniyorum Ve seninde gonlun hangi isimi daha fazla istiyosa onu koy tatlim

İlgili sorular

651,979 soru

3,431,053 cevap

4,263,771 yorum

184,271 üye

...