0 oy
145 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (6 puan)
Ankara Bilkent şehir hastenesinde önereceğiniz kadın doğum doktoru var mıdır birde cinsiyet söyleyen doktor 
Gebelik haftası 15+2

2 Cevap

0 oy
(764 puan)
Ben 12+5 te doktor hasan Ulubaş oğlunun asistanından öğrendim ama bu iki seferdir gittiğimde asistanı değişmiş oluyor doktor kendi yok asistanı var onlar da söyler mi bilmiyorum 
-Reklam-
0 oy
(980 puan)
Necati hançerlioğulları oğlumu 12 de kızımı 14 de söyedi direk söylüyor çok iyi dr. 
(719 puan)
Bahsettiğin doktor 4+6da acil usg ye yönlendirdi canım. Oradaki ultrason yapan 10 mm kesemde yolk sac görünmediği icin anembriyonik gebelik yani boş gebelik dedi diye doktor bey ertesi gün yatışımı yapıp kürtaj yapmak istedi. Birkac hafta beklemek istememe ragmen evde kanarsın içinde parca kalir neyini bekleyeceksin bos kesenin deyip bıraktı. 6+3 günlükken başka bir hastanenin asistan doktoru bebegi ve kalp atışını gördü bos gebelik düşünülse bile 8 haftaya kadar beklediklerini söyledi. Şu anda 22+4 bebeğim. Burada çok tavsiye edildiği için ona gitmistim ama maalesef herkesin deneyimi farklı olabiliyor.
Şu anda başka bir sebepten muhtemelen gebeligim sonlandirilacak. Rahim agzi yetmezligim varmış. Ama o zaman o kurtaji olsaydim boyle bir sıkıntım olduğunu dahi bilmeyecektim. Ya da benim böyle bir sorunum olmasaydi bebeğim sapasaglam dogabilirdi doğabilme ihtimali yüksek bir bebegi yanlış tanı yüzünden aldırmış olacaktım :(
(980 puan)
Allah Allah çok şaşkınım şuan canım Rabbım korumuş ama o dr çok iyi yani cinsiyet için genede git istersen hatta söylersin bu bebeği kürtaj yapcaktınız size cinsiyeti öğrenmeye geldim dersin.
(719 puan)
Ben soruyu soran degilim canım. O günden sonra Bilkent adından bile ürkmeye başladım gitmedim daha. Ben 14+2 de öğrendim cinsiyetini erkek. Şu anda da 22+4teyim ama 19+6da rahim agzi açıldı 20+1 de serklaj oldum sonrasinda da suyum erkenden geldigi icin gebeligim sıkıntılı bir ihtimal sonlandırılacak.
(980 puan)
Ayyy çok üzüldüm canım Rabbım herşeyin hayırlısını verir ama Allahın vardır bir bildiği Rabbım sabır versin sana:((((
(719 puan)
Sag ol canım Allah razı olsun

648,744 soru

3,418,712 cevap

4,249,610 yorum

183,369 üye

...