0 oy
250 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (194 puan)
kapalı
Kızlar 9 temmuz sabaha karşı 5.30 da bir anda suyum geldi. Tam 38. Haftamızdaydık birkaç haftadır da hareket azlığından dolayı kontrole sık gidiyorduk. Acil olarak hastaneye gittik ve hareketleri yine az geldi doktoruma. Sancım ve açıklığım yoktu hareketi de az olunca doktorum suni sancıyı riskli gördü ve sezeryan oldım. Çok şükür az çok atlattık oğluşumla ilk günleri. Sütüm yeni yeni gelşyor biraz sarılığımız var. İnşallah siz de çok güzel doğumlar yapar kucağınıza alırsınız yavrunuzu.  Sormak istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz sezeryanla ilgili ama en çok söylemek istediğim sezeryan sonrası asla korkutulan gibi değil emin olun.
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

6 Cevap

0 oy
(194 puan)
Bu arada kalbinde parlaklık çıkmıştı detaylı ultrasonda çok takılıyordu kafama üzülüyordum ama çok şükür hiçbir sorunumuz yok :))
-Reklam-
0 oy
(420 puan)
Təbrik ederim canım Allah analı Babalı buyumeyi nasıb etsin inşallah hayirli evlatlardan olsun darısı başıma 38+4 oldum bende gün sayiyorum normal doğum olucak inşallah bende oğluma sağ salım kavusurum 
(194 puan)
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah. Umarım su gibi geçen bir doğumun olur sağlıkla kucağına alırsın yavrunu
0 oy
(355 puan)
Maşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsün banada dua et..benim sorum şu tüm sezeryanla olan annelere belden iğne vurulurken canın çok aciyormu ne hissettin..benim en çok korktuğum bu birde sonda amelyathanedemi  yoksa  odada mi taktın.. son kez olacakta bebeği ameliyathanedemi giydiriyorlar..kim giydirdi bebeği..simdiden teşekkürler canim
(21 puan)
Bende anne görene kadar size cevap veriyim:) Bende geçen hafta sezaryen oldum. Benim belim çok acıdı ama acıma sebebi çok ödemim olmasından kaynaklanıyormuş öyle dediler. Yani sizin acımayabilir. Sonda ameliyathanede narkoz verildikten sonra siz hiç bir şey hissetmiyorken takılıyor. Bebeği ise doğumdan hemen sonra yenidoğan hemşiresi ameliyathane bölümünde başka bir odada giydirip temizleyip size öyle gösteriyor. Burası özel hastahane her hastahane aynımıdır bilmiyorum. Umarım yardımcı olmuştur.
(304 puan)
Ben belimden yapılan iğne de hiç acı hissetmedim gerçi tutmadı spinal genel e çevirdiler ama sonda takmayi narkozsuz yaptı ameliyat hanede spinal tutmamisti çünkü o da acımadı :) bebek doğunca odaya çıkarmışlardi orda ebeler giydirmis bu da benim tecrubem
(194 puan)
Canım iğneyi hiç hissetmedim gerçekten en çok korktuğum iğneydi ama ondan önce oda da takılan serum iğnesi canımı daha çok yaktı öyle söyleyeyim.
Sonda iğneyi vurduktan sonra takıyorlar hiç hissetmiyorsun canım o da çok acısız geçti o yüzden
Ameliyathaneye kıyafetlerini ve battaniyesini verdim canım doktor muayene edip giydirdiler öyle çıktı amelşyathaneden hemşireler giydirdi yani.
İnşallah hayırlısıyla sen de atlatırsın canım inan hiç korkulacak gibi değildi sakın korkutma kendini 4. Günümdeyim hep ayaktayım çok şükür
0 oy
(368 puan)
Banada duaedermisiniz riskli gebeliyim varkalbiyardrnildi kimin fuasin kabul olunacağı bilinmez
(194 puan)
Allahım sağ salim kucağınıza almak nasip etsin inşallah canım gönlünü ferah tut sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna
(368 puan)
Amin insallah
0 oy
(46 puan)
Çok geçmiş.olsun Allah analı babalı büyütsün nerde doğum yaptınız acaba 
(194 puan)
Çok teşekkürler amin inşallah. Bursa medicabil nilüfer şubesinde doğum yaptım
0 oy
(10 puan)
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün yavrunuzu 
(194 puan)
Çok teşekkürler canım amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 206 göst.
21 Ağustos 2022 Doğum kategorisinde Yildiz7834 (2 puan) sordu
0 oy
14 cevap 1,641 göst.
0 oy
3 cevap 165 göst.
8 Mart 2023 Doğum kategorisinde Tugce3 (9 puan) sordu

650,766 soru

3,426,323 cevap

4,258,689 yorum

183,912 üye

...