0 oy
155 göst.
Doğum kategorisinde (216 puan)
Kızlar iyi akşamlar ben doğum yapalı 2 ay 10 gün oldu hamile iken ayaklarımda ödem vardı bacaklarımda varis var sol ayağım hala şiş benim ödemli yani anlamadim ki niye böyle? Sol bacağımda varislerim var kalp damara gitmiştim ultrason çekildi bişey yok ama ayağım şiş kaldı.

Oturuyorum beşik başında filan ama haraketsizlikten dicem de niye tek ayak o zaman diğer ayağım niye şiş değil?

4 Cevap

+1 oy
(4,622 puan)
Benden 2 gün sonra doğum yapmışsın canım, tarihi görünce hüzünlendim bi.. Benim de göbek inmedi daha, seninki de öyle mi acaba? Hala hamile gibi şişik duruyor.. 
(216 puan)
27 nisan :) evet ya göbek duruyo hala süt olsun diye onu iç bunu ye derken daha durur bu göbek :)) canımız sağolsun bacım
(4,622 puan)
25 Nisan :( Senin de bebeğin de canı sağolsun, gerisi zamanla hallolur gider arkadaşım ❤️ Sarkma olmasın da 6 ay sonra inse de olur :)
(216 puan)
Sizde mi süt olsun diye dikkat edemiyorsunuz şu an da :) emzirirken kilo verilir diyolar ama benim için şu an öyle değil :)
(4,622 puan)
Ben bebeğimi doğumdan 40 gün sonra kaybettim canım :( 33 gün oldu ayrılalı.. Yaşasaydı ben 150 kilo olmaya da razıydım.. Sen takma kiloya falan ye gitsin :)
(216 puan)
Çok özür dilerim :( bilmeden üzdüm sizi.
O acıya nasıl katlanıyorsunuz siz Rabbim sabrınızı arttırsın inşallah. Neden kaybettiniz evladınızı peki..
(216 puan)
Bende sütüm az bebeğime mama veriyorum diye dert ediyorum baksana benimki de dert mi siz evladınızı parçanızı kaybetmişsiniz.
(4,622 puan)
Amin canım Allah razı olsun.. Sorun yok nereden bileceksin ki.. Dayanılacak bir şey değil gerçekten, Rabbim kimseye yaşatmasın.. Bazen her gün, bazen iki güne bir mezarlıktayım.. İmkanım olsa çadır kurup orada yaşayacağım.. Çok özlüyorum yavrumu.. Çok ağır şeyler yaşadım, zamanla hafiflemesini beklerken yokluğu her geçen gün daha da ağır geliyor..  Rabbim hiçbir anneye evladının soğuk bedenine sarılmayı, soğuk tenini öpüp koklamayı nasip etmesin.. Çok zor.. Ne kadar şükretsen az canım, hiç bırakma kucağından öpücük delisi yap yavrunu.. Benim için de öp bir kere ❤️ Allah'ım sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler nasip etsin bütün bebeklere ve annelerine.. Amin..
(4,622 puan)
Kalp anomalisi vardı, detaylıda görülmüştü ama profesör doktorumuz bu kalp bu bebeği yaşatır ama ileride bir ameliyat ister demişti. O yüzden biz de hiç kötüyü düşünmedik, doğar doğmaz solunum sıkıntısı yaşadı ve küveze aldılar. Ardından entübe oldu, kalp ameliyatı için başka bir hastaneye sevk edildi ama ameliyata kadar dayanamadı minik kalbi :(
(216 puan)
Sizi tanımıyorum görmedim ama inanın yazınızı ağlayarak okudum :( bi anne olarak ne halde olduğunuzu anlıyorum,yükünüz çok ağır,yaşamanın ne anlamı kalır ki bundan sonra..
Başka evladınız varmı peki?
Benimde 8 sene çocuğum olmadı ama en azından hiç olmadı görmedim koklamadim dedim hayirlisi dedim sonra tüp bebekle oldu. Ama doğduktan sonra kaybetmek ondam ayrı olmak düşünemiyorum bile..
(216 puan)
Rabbim ahirette yanınıza versin inşallah evladınızı orda kavuşursunuz inşallah,ne desem boş tabiki acınızın tarifi olamaz. Yavrunuz cennette melek oldu size şefaatçi olsun inşallah..
(4,622 puan)
Yok canım tek evladımdı.. Gerçekten dediğin gibi yaşamanın hiçbir anlamı kalmadı, kısa sürede hayatıma o kadar büyük bir anlam katmış ki şimdi bomboş geliyor her şey bana.. Ahirettr kavuşacağımız anı bekleyerek kendimi teselli ediyorum.. Elimden başka bir şey gelmiyor.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
(216 puan)
Karşımda olsanız sarılmak isterdim size :( Rabbim çok sevmiş meleğinizi hayırlısı böyleymiş demekki sizin için. İnsan evladıyla hayata bağlanıyormuş bende yaşayınca anladim evet Rabbim hiç bir anneyi evladıyla sınamasın..
Dua edin bol bol Kuran okuyun Allahtan geldik Allaha döneceğiz..
(4,622 puan)
Canım arkadaşım çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Öyle hükmü veren Rabbim, razı gelip her hâle hamd etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Allah acılarımızı başka acılarla unutturmasın.
(216 puan)
Amin canım benim. Kusura bakma olur mu acını hatırlattım tekrar üzdüm seni hakkını helal et
(4,622 puan)
Yok canım ya benim hep aklımdaki zaten o yüzden özellikle bir şey yapmadın yani. Konuşmak iyi geldi, asıl sen helal et hakkını.
(216 puan)
Helal olsun,olurmu öyle şey. Dedim ya sizinle ilk defa konuşuyorum ama sanki yıllardır konuşuyor gibi hissiyat aldım,yakın hissettim. Keşke elimden fazlası gelseydi sizin için.. tanıştığıma memnun oldum bu arada
(4,622 puan)
Ben de çok memnun oldum canım.. Senin gibi iyi insanlar hep olsun hayatımızda inşallah.. Hissettim ben bunu ❤️
(216 puan)
Çok sevindim ❤️ inşallah Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın,sizede sabırların en büyüğünü versin sabrınızı arttırsın inşallah.
(4,622 puan)
Aminnn inşallah ❤️
-Reklam-
0 oy
(1,728 puan)
bacağına hacamat ve sülük yaptır sonra bana dua et. oradaki şişliğe neden olan pisliği çeker alır 
(216 puan)
Mutlaka yaptırcam hiç düşünmemiştim dua ederim vallahi inşallah iyi gelir.
0 oy
(1,113 puan)
Benimde sağ ayağımda soldan fazla şişlik var henüz doğum yapmadım ama altına yastık koyarak ve bol su içerek atlatabilirain
0 oy
(1,942 puan)
Geçmiş olsun bol su iç canım. Sıcaklar da çok etkiliyor, geçmemesi halinde ihmal etme bence bi doktora git istersen. 
(216 puan)
Teşekkür ederim doktora gidicem de bebeğimle ilgilenmekten kendimi unutuyorum inşallah gidicem :) zaman yokki damar tıkanıklıği filan değildir umarım.
(1,942 puan)
Oyy :) Allah korusun inşallah yoktur öyle olumsuz bir durum.
(216 puan)
İnşallah :) siz hamilemisiniz acaba merak ettim özlemişimm hamileliğimi sanırım.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 542 göst.
0 oy
1 cevap 251 göst.
0 oy
8 cevap 1,386 göst.
0 oy
3 cevap 217 göst.

653,572 soru

3,437,388 cevap

4,270,782 yorum

184,688 üye

...