0 oy
88 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (59 puan)
İkili tarama temiz üçlü tarama 1:89 riskli gözüküyor. Perinatolojiden randevu alın denildi. Ne yapmalıyim lütfen yardımci olun çok kafam karışık çok kötü psikolojideyim. 

3 Cevap

0 oy
(190 puan)
Canım bende de yaştan kaynaklı risk  1/79 çıktı. Ben yaptırmadım. Tabii ki tercih senin. Her halükarda doğuracağım diyorsan amniosentez yaptırmak gereksiz. Başka bir test daha var onu yaptırma gücün varsa parayla onu yaptırabilirsin. Ben Allaha sığındım. Tek duam ben dahil kimseye muhtaç olmadan hayatını idame ettirecek sağlıklı bir yavrumun olması.tüm kalbimle her anne için istediğim de bu. 
(59 puan)
Perinatoloji bölümünde direk amniosentez mi yapiliyor acaba yoksa başka bir şekilde gözükmüyor mu?
-Reklam-
0 oy
(1,085 puan)
İkili temiz çıkınca üçüncüye gerek duyulmuyor doktor mu yap dedi bide detaylıya girince daha net belli olur
(59 puan)
İkili yaptık temiz çıktı üçlüye de bakalım dedi. Perinatoloji bölümünden mi bakiliyor detaylıya?
(1,085 puan)
Evet perinatoloji detayliya bakıyor
0 oy
(731 puan)
Canım hic kafani karistirtma durumun var mi bilmiyorum ama bul bulustur nipt testi yaptir. Bana da 23 haziranda 214 te 1 risk dediler ağlaya aglaya mahvoldum ama nipt testi icin bayram dolayisiyla 3 temmuza gün alabilmistim. Uzuntu de mi tetikledi naptiysa 4 gun icinde bir akintim gelmeye basladi acile geldim bilemediler sonra özelde rahmin acilmis dediler takipli hastaneye yolladilar. Amniyosentez yaptirmam düşük riskim olur diye korkan ben mecburen vajinama tasan kesemi iceri itmek icin yer acilsin diye amniyosentez yaptırtmak zorunda kaldim. Bayram tatili diye inceleme de yapılmadı. Keseyi iceri itip serklaj yaptilar. 2 gun sonra da suyum gelmeye basladi. 10 gündür hastanedeyim. Cocugum cumadan beri susuz. Enfeksiyon riskim de var cok sıkıntıdayım.

Kendini hic gereksiz yere üzme. Sıkıntı yapma nipt testi 5-10 günde çıkıyor.

Elbette o bebek senin bebegin de olabilir ama o bebeklere sahip ailelerin canı yok mu bakarsın bir sekilde. Amniyosentez yaptirma düşük riski var benim suyum geldi mesela bak simdi tamamen sakat dogma riski var. Ona bile kabulum diyorum. Ben riskte olmadigim surece kiyamiyorum.
(59 puan)
Allah yardımcı olsun inşallah çok çok kötü durum bende öğrendiğimden beri ağlıyorum hamilelik duyguları da gerçekten cok zor. Nift testi de 310 dolarmis o kadar bütçemizde malesef yok:(
(731 puan)
Hastane broşürü varsa onla ara referans oldugu icin biraz daha indirim yapiyorlar hastaneden dolayi. Hangi sehirdesin canım?

İlgili bir soru bulunamadı

654,449 soru

3,440,604 cevap

4,274,357 yorum

184,902 üye

...