0 oy
164 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (100 puan)
Kızlar merhaba ilk gebeliğim bebeğim icin banyo urunleri den neler almalıyım şampuan başka ne almaliyim ve hangi marka önerirsiniz.

Termometre ve ateş ölçer olarak da ne almalıyım acaba :)
Gebelik haftası 32

7 Cevap

0 oy
(265 puan)
Valla trendyola yazıyorum ben hangisi çok alınmışsa onu alıyorum. Fiyatta uygun oluyor. Sadece şampuan pişik kremi bebe yağı onları mustela aldım. Baya bi övdüler. Pahalı biraz. 
(100 puan)
Evet mustela yı övüyorlar ama neye göre bilmiyorum hiç canim ve hiç kokusu yokmuş o markanın
(1,224 puan)
Olması gereken o zaten canim kokulu ürünleri tercih etme hatta yumuşatıcı bile kullanma mis gibi cennet kokusu varken başka kokulara ne gerek var
(265 puan)
Pişik kremini azcık kendime sürmüştüm
Baya bi yogun. Sudacrem gibi. Bebe yağını da göbeğime kullanıyorum benim hoşuma gitti ya. Ama bebiş ten önce bitircem galiba
-Reklam-
0 oy
(11,315 puan)
Ben tipik eski usul koltuk altından ölçen termometre ile bir de alından ölçen aldım. Alindan ölçen omron. Diğerini de ebebekten aldım. 

Şampuan, sabun, banyo lifi, bebek yağı

Sebamed, mustela, unibaby alabilirsiniz 
0 oy
(25 puan)
Ben Bota life ürünlerinden aldım doğal olduğu için normal ürünlerden biraz pahalı ama kimyasal ürün kullanmaktan iyidir.
0 oy
(56 puan)
Bende çok araştırdım.instagramda mühendisin oğlu diye bir sayfa var orada tüm markaları içerik olarak inceliyerek yorumluyor. Deterjan dan bebek bezine kaşık mamadan kremlere herşeyi inceliyor ve yıldızlar listesi yapıyor.ben ordan bakarak alıcam.şampuan için e bebekteki baby me  pişik kremi için hametan ve mustela kendi gögsüm için lansinoh bebe yağı için ıncıa farklı markaları birleştiricem.ateş ölçer koltuk altı değil de ötekinden alıcam inşallah. sizede fikir olsun.
0 oy
(5,707 puan)

Banyi suyu Termometreye falan hic gerek yokki bisa para tuzagi:)) normal usumiycek ve yanmayacak sekilde su alt tarafi. Kendimiz nasil banyo yapiyorsak:) buz gbi suda da yikanamayiz kaynar haşlak suylada yikanamayiz bebek de o sekilde ayni:) atesolcer sampuan. Ben bucudunu ve sacini ayni seyle yikadim hep . Ayri sabun mabun almadim vucuda.  Bebe yagi da hakiki sizma zeytinyaginin asitini alip benmari usulu eritip lavanta karistirdim biraz hem guzel kokulu hemde lavanta bebegi rahatlatir. Sinra suzdum mus gbi organik yag. Oyle zeytin gbi kokmuo. Pudra kudra zaten onermiyorlar. Pisik kremi eczaneden yaoma oisisl kremi

0 oy
(441 puan)
Şampuanı unibaby alıyorum halada değişmedim memnunum 
0 oy
(742 puan)
Temizlik olarak mustela ates olcer omron marka ben oyle alicam

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 1,070 göst.
0 oy
4 cevap 575 göst.
0 oy
12 cevap 740 göst.

651,958 soru

3,430,957 cevap

4,263,639 yorum

184,264 üye

...