0 oy
114 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (73 puan)
Kızlar bugün biraz kendimi yormadan ev işi yaptım.. Akşamdan beri oturken kalkarken inanılmaz ağrım var. Kasıklarım, alt karın bölgem, sırtım çok ağrıyor. Hele kalkarken çok şiddetli ağrım oluyor. Bu doğum sancım mı, yoksa yoruldum ondan mı. 
Gebelik haftası 38+2

2 Cevap

+1 oy
(515 puan)
Yorgunluktan olabilir canım bebek rahatsız olmuş olabilir o yüzden aşağıya baskı yapıyor olabilir ama temizlik yapmak açılmayıda sağlıyor diyorlar eğer artarsa bi doktora görün istersen 
(73 puan)
Dün gece sabah ettim ağrıdan. Ama kesinlikle yorgunluktan.. Sabah dayanamadım parol içtim hafifledi. Ama bugün yine yoruldum. Yapmasam olmaz kimsem yok. 70 yaşında annem var o yapmaya çalışıyor ama ona yardım etmeden de içim elvermiyor, neyse ki bitti bu gece suyun falan gelmezse yarın da devam ederse gidicem artık.
-Reklam-
0 oy
(820 puan)
Sadece yatarken oluyorsa yorgunluktandir. Çünkü doğum sancısı pozisyon değiştirsen bile asla geçmez hafiflemez. Tabi yinede kendini takip etmende fayda var. Doğum zamanın gelmis çünkü. Yalancı sancı olup olmadığını yine en iyi sen bilebilirsin cnm :)
(73 puan)
Yorgunluktan sanırım canım.. Aralıklı bir sancım yok. Dayanamadım parol içtim hafifledi çünkü. Ama bugün de yoruldum‍♀️ve yine ağrım var

İlgili bir soru bulunamadı

654,574 soru

3,441,086 cevap

4,274,860 yorum

184,933 üye

...