0 oy
114 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (72 puan)
yeniden gösterildi
Merhaba kızlar. Üç ay üst üste klomen kullandım ama bende işe yaramadı. Yumurtalarım gelişmedi bile. Bu ay femara kullandım. Ama çatlatma iğnesi yapılmadı. Çatlatma iğnesi yapılmadan sadece femara işe yarar mı? Beş altı gündür kasıklarımda sürekli kramplar var, reglime biraz daha var ama ben çok merak ediyorum. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. 3. Haftada erken gebelik testi sonuç verir mi
Gebelik haftası .

3 Cevap

0 oy
(9 puan)
Canım ben psikolojini tahmin ederek yardımcı olmak istiyorum. Bende pcos vardı bu sebeple yumurta tembelliği olduğu söylendi. 4 ay femera ve çatlatma iğnesi vuruldum benim için çok zor süreçti. Yurt dışına çıktığım için iğne vurulmayi bırakmak zorunda kaldım zaten umudum yoktu. Neyse beşinci ayımda sadece femara kullandım oda öylesine . İğne vurulmadim doktorum olmadığı için . Şuan hamileyim keseyi gördük bebeği görmeyi bekliyorum . Femera kullanip iğne vurulmadan oldu. Sadece tavsiyem vücudunu takip etmen yumurtanın catladigini akıntım ve sancina göre anlaman lazım. 
(72 puan)
Yaa çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin. Darısı da başıma artık. Bu mesajın beni çok mutlu etti. Allah'ım da sana çok mutlu olacağın güzel günler nasib etsin inşallah.
-Reklam-
0 oy
(9 puan)
Canım ben psikolojini tahmin ederek yardımcı olmak istiyorum. Bende pcos vardı bu sebeple yumurta tembelliği olduğu söylendi. 4 ay femera ve çatlatma iğnesi vuruldum benim için çok zor süreçti. Yurt dışına çıktığım için iğne vurulmayi bırakmak zorunda kaldım zaten umudum yoktu. Neyse beşinci ayımda sadece femara kullandım oda öylesine . İğne vurulmadim doktorum olmadığı için . Şuan hamileyim keseyi gördük bebeği görmeyi bekliyorum . Testi adeti beklemeni öneririm olumsuz bişey çıkar üzülürsün geç döllenme olacakken stresten olmaz. En önemli şey stres çünkü . Bekle kafanı dağıt. 
0 oy
(379 puan)
Ben femera kullandım ama çatlatma İğnesi olmadan 2.ayda hamile kaldım. Şu an 15 haftalık olduk çok şükür. 
(72 puan)
Gözün aydın. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
(379 puan)
Teşekkür ederim. Darısı başına :)

İlgili sorular

650,373 soru

3,424,762 cevap

4,256,971 yorum

183,790 üye

...