0 oy
153 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (76 puan)
Kan değerlerime bakmadan verdi ilk gebelikte kullanmadim hiç bir ilaç bu yüzüme bakarak ilaç veriyor 17 hafta 5 günlük sevmiyorum içmiyorum guvenmedigimden 
Gebelik haftası 17

1 cevap

0 oy
(741 puan)
Kan sulandırıcı iğne ve corasprin kullaniyorm daha önce dusuklerim var ve tansiyon problemim var kan sulandırıcı kötü bişey değil verdiyse vardr bir bildigi için  derim . Doktoru. Size ne kastı olabilir keşke sorsaydiniz verme sebebiniz nedir diye öğrenmiş olurdunuz . Zararı yok yararı var . En ufak bi pıhtılaşma da nokta kadar dahi olsa bebek gelisemiyor. 
(76 puan)
Sen kaç haftalik canım ben 17.hafta 5 günlük kaç aylık oluyor
(741 puan)
Bn 12+5 bugün balık yağına başladık d vitamini en başından bu yana kullaniyorm ve progestan corasprin kan sulandırıcı iğne herşey çocuğum için çok şükür 2 kaybım var hiç bu haftalara gelmemistim . Migdem  aşırı bulanıyor ama mecbur içiyorum ilaçları . Doktorunuza sorun belirli haftalarda zaten ilaçlar verilir .
(741 puan)
İlaç dediğimiz de vitaminler yani .
(76 puan)
Sana düdükler oldu diye vermiştir  bana koraspirin balık yağı d vitamin  4 kutu midemi çok bulandiriyor dediği de şu mideni bulandırır sütle iç zaten yediğim çıkıyor çok yeme diyor ne tuaf doktor yemesem nasıl gelişecek  nereden ayarlayacagiz sanki yemeği kendimiz kilo alsın diye mi yiyoruz he onlar sanıyorlar ki verdikleri ilaçlar vitamin bizim yediklerimiz zararlı 2ci doğumum 19yasin da oğlum var 19yil sonra hamilelik düsündüm oğlum da dogurana kadar küstüm. Herşeyden midem bulanıyor deterjan bulaşık makinesi kapağını açamıyorum. Sigara tualet duş jelleri bunların hepsi kimyasal ve çocuk otomatik olarak bunları bizlerden uzaklaştırıyor zaten midenizi bulantısı bundan sebebp  ben zor dayaniyorum o başka tualette pandemide kullandığımız maske ile giriyorum. İlk oğlum da son 5 aydan sonra iyi oldu midem bulantısı ama hiç ilaç içmedim dr önermedi .vitamin vermişti zaten kusuyodum.bana meyve yiyorsan gerek yok dedi herşeyin doğalı dedi bu Dr ise nerede paketlenmiş pis kokulu hap iç diyor bize olması gereken kan kan yapan şeyleri yiyorum.meyve bol bol. Hergün benim Dr ters bu son gidişim. Azarlanmayi babam yapmadı bana üzücü ben öyle bir Dr bıçak altına güvenip asla girmem.bu ara da kendi bildiğim gibi yedim içtim.oglum 4 kilo doğdu 52 santim boy oldu hapla mı büyüdü. Eskiden hapmi içerdi annelerimiz. Dr mu göruyordular ultrason mu .bir de sezeryan olucaksaniz belden uyuşma tercih etmeyin. Kardeşim eşi bel fıtığı gibi beli ağrısı geçmiyor . Baş bel henüz 25 yaşın da
(741 puan)
Eskiden annelerimiz onca iş yaparlardi düşük mü vardı ona bakarsak ama biz yattigimiz yerden düşük yapıyoruz eskisi gibi değil artık yediğiniz meyve bile orjinal değil herşeyde bı katkı var.  Folik asit bebekleri artık bizim bebekler :)  annelerimiz folik asit mi kullanmış :D anneme diyorum anne çocuk çok haraketliymis durmadı bı bakamadilar diyor kızım folik asit bebekleri :D ben tansiyonunun çıktığını grip olduğumu bilmezdim son 2  senedr hasta olsam geç iyileşiyorum.   Eskisi gibi değil hiç bişey ki ben balık yağı prillam koraspirin 6000 Lik iğne d vitamini hepsini kullaniyorm şuan .
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 198 göst.
30 Kasım 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde siynem (146 puan) sordu
0 oy
18 cevap 976 göst.
0 oy
1 cevap 583 göst.
28 Ağustos 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Nazlican.7221 (4 puan) sordu
0 oy
4 cevap 365 göst.
11 Nisan 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Oykulku (205 puan) sordu

649,330 soru

3,420,835 cevap

4,252,451 yorum

183,520 üye

...