0 oy
103 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (39 puan)
kapalı
Merhaba güzel annelerim 24+1 haftadayım

Bugün bebeğimin hareketlerini asla hissetmedim öyle panik oldum ki akşama doğru dayanamayıp nst ye girdim kalp atışları duyuluyor dedi hemşire. Yani ben anlamıyorum bazı günler hareketleri 0 oluyor ve korkuyla hastaneye gitmek istemiyorum sürekli.. ama sinirlerim de bozuluyor haliyle . 2. Bebeğim olmasına rağmen yine de bu konuda biraz tedirgin oluyorum .. neden böyle oluyor anlamıyorum aranızda böyle şeyler yaşayan var mı acaba yardımcı olurmusunuz ?

Dün alerji ilacı claritine içmiştim doktorum verdi acaba ondan mı böyle oldu diye yedim kendimi. Nedeni ne olabilir sizce??
Gebelik haftası 24
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 107 göst.
13 Haziran 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde CK202023 (39 puan) sordu
0 oy
4 cevap 205 göst.

1,476,398 soru

24,168,653 cevap

335,745 kullanıcı

...