0 oy
117 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (38 puan)
kapalı
Merhaba güzel annelerim 24+1 haftadayım

Bugün bebeğimin hareketlerini asla hissetmedim öyle panik oldum ki akşama doğru dayanamayıp nst ye girdim kalp atışları duyuluyor dedi hemşire. Yani ben anlamıyorum bazı günler hareketleri 0 oluyor ve korkuyla hastaneye gitmek istemiyorum sürekli.. ama sinirlerim de bozuluyor haliyle . 2. Bebeğim olmasına rağmen yine de bu konuda biraz tedirgin oluyorum .. neden böyle oluyor anlamıyorum aranızda böyle şeyler yaşayan var mı acaba yardımcı olurmusunuz ?

Dün alerji ilacı claritine içmiştim doktorum verdi acaba ondan mı böyle oldu diye yedim kendimi. Nedeni ne olabilir sizce??
Gebelik haftası 24
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
(859 puan)
Bazen uykuya daldıkları için gün içerisinde hareket etmeye bilir şekerli birşeyler yiyip yada şekerli birşeyler içebilirsin o bebeği harekete geçirecektir 
(38 puan)
Hepsini denedim bugün şekerli gıda sonrası dinlenme vs.. acaba fazla hareketli.bi bebek değil mi anlamıyorum
-Reklam-
0 oy
(253 puan)
Bende 25 haftalığım bazen oluyor gündüz çok ayakta yada iş yapinca. Bebek uyuyormuş dün hiç oynamadı mesela ama bugün karnımdan çıkacak gibiydi ilk gebeliğim benimde normal karşılıyorum 

İlgili sorular

653,148 soru

3,435,825 cevap

4,269,201 yorum

184,588 üye

...