0 oy
173 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (820 puan)
20 haftamdayim ama detarjan olsun başka ürünler olsun araştırmaya ve para elime geçtikçe almak istiyorum. Detarjan öneriniz var mı :) ve erken alınırsa bozulma falan yapar mı acaba 

9 Cevap

+1 oy
(152 puan)
Kesinlikle Green clean deterjan ve yumuşatıcısi içeriği temiz kimyasal yok
-Reklam-
0 oy
(265 puan)
Canım ben uni baby aldım. Hem deterjan hem yumuşatıcı. Yıkadım ütüledim. Miss gibi bebek kokuyor. Doğal sabun falan da var ama ben hiç bakmadım onlara. Tercih meselesi. Ben 1ay önce almıştım deterjanı yeni kullandım doğuma da 8 hafta var. Yani bozulmaz al yavaştan yıkarsın agırlaşmadan. 
(820 puan)
Şuan bile hamileliğim zor geciyor gebelik tansiyonumda var :( çok yorucu ve stresli geçiyor bu sıcak havalarda hele birde Antalyadayimmmm... Dalin çok tahriş ediyormuş eskisi gibi değilmiş uni kokusu güzel hafifse bende alayım. Zaten bebek kokularına hastayimmm :)
(265 puan)
Bende sıcağı hiç sevmem. Antalya çok sıcak ve nemlidir Allah yardım etsin valla. Doğum agustos benimde tam sıcaklar zamanı :) yani dene fiyatıda iyi uygun ben 2li 130tl mi ne almıştım civilden İnternette daha uygundur belki. Kolay gelsin şimdiden güzel hazırlık bunlar. Kucağına da sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.
(820 puan)
İkili 1500 gram 140 150 liraydı indirimli :)
0 oy
(127 puan)
Bende uni baby tercih ettim kullananların memnuniyeti üzerine şu an kargoda henüz bakmadım ama memnun kalacağımı düşünüyorum bozulma olacağını da düşünmüyorum canım :)
(820 puan)
Kaçıncı haftadasin acaba :)
0 oy
(1,224 puan)
hic deterjan alma derim en dogali sabun tozu  dalinin,durunun sabun tozlari var en dogali onu kullan derim.
(820 puan)
Teşekkür ederim:)
0 oy
(280 puan)
Canım biz doktorların verdiği bir eğitime katıldık geçen hafta. Ve yumuşatıcı bebeklerde alerjilere neden oluyor. O yüzden kesinlikle kullanmayın dedi çocuk doktoru ve kadın dogumcu. Yeni doğan için sabun tozu kullanın sıvı deterjanlarinda çoğu bebeğin hassas tenine uygun değil dediler. O yüzden roxy veya duru markalarının sabun tozlarından aldım. Etrafımda sağlıkçı çok fazla ve onlarda hep sabun tozu kullanıyor.
(820 puan)
Yaaa bu bilgi için teşekkür ederim... Ona göre hareket ederim bende. Acaba kaçıncı haftadasiniz
(280 puan)
Ben 17yim canım daha
(280 puan)
Ben 17yim canım
0 oy
(280 puan)
Canım biz doktorların verdiği bir eğitime katıldık geçen hafta. Ve yumuşatıcı bebeklerde alerjilere neden oluyor. O yüzden kesinlikle kullanmayın dedi çocuk doktoru ve kadın dogumcu. Yeni doğan için sabun tozu kullanın sıvı deterjanlarinda çoğu bebeğin hassas tenine uygun değil dediler. O yüzden roxy veya duru markalarının sabun tozlarından aldım.
0 oy
(280 puan)
Canım biz doktorların verdiği bir eğitime katıldık geçen hafta. Ve yumuşatıcı bebeklerde alerjilere neden oluyor. O yüzden kesinlikle kullanmayın dedi çocuk doktoru ve kadın dogumcu. 
(280 puan)
Yeni doğan için sabun tozu kullanın sıvı deterjanlarinda çoğu bebeğin hassas tenine uygun değil dediler. O yüzden roxy veya duru markalarının sabun tozlarından aldım.
0 oy
(92 puan)
Hacı Şakirin rendelenmiş sabunu derim kesinlikle oğlumda onu kullandim smdide kızım olcak yine onu tercih edicem tavsiyede ederim 
(820 puan)
Teşekkür ederim:)
0 oy
(2,722 puan)
Ben duru granül kullanıyorum klasik olanı ama dalan da çok güzel

648,888 soru

3,419,216 cevap

4,250,328 yorum

183,413 üye

...