0 oy
98 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (46 puan)
Merhaba 3 4 gündür deli gibi öksürük, mukus ve boğaz ağrısı var herhangi bir ateşlenme yok ama ciğerlerim cikacak artık çok öksürüyorum yaşayan var mı? Muayene olmadan atlatabilir miyim yoksa muayene olmalı mıyım bebeğe zarar verir mi ? 
Gebelik haftası 10+1

3 Cevap

0 oy
(32 puan)
Bı kaç haftaya kadar benimde vardı öksürük geceleri yatirmiyodu doktora gittim hastalığın bronşite çevirmiş dedi iğne ve hava cihazı aldirmisti bende öksürükten bebeğe bişey olur diye gitmiştim bebeğin gayet sağlıklı diyince derin bı nefes aldım  şuan gayet iyiyim umarım en kısa zamanda geçer inşallah☺️
(46 puan)
Ciğerlerim düştü sandım valla çok geçmiş olsun, teşekkür ederim ♥️
-Reklam-
0 oy
(579 puan)
Hamileliğim öksürükle geçti idrar kaçırarak öyle öksürdum ki ... öksürük balgam idrar kaçırma.  10 gün iyi sonra devam bu şekilde ilaç asla kullanmadım. Limon bal zencefil .  Benim alerjik bronşit var.  Şuan yine var mesela mevsimsel.  
(46 puan)
Ben de de kronik faranjit var arada oluyordu ama bu hayatımda yaşadığım hiçbir gribe falan benzemiyordu valla mahvetti beni
0 oy
(68 puan)
Ben bronşitten astıma döndüm. Göğüs hastalıklarından randevu al gebe olduğunu ve şikayetlerini bildir onlar sana gebeler için uygun yöntem ve ilacı verecekler. Endişelenme ben daha 12.haftamda başladım şimdi 20+4 deyim her şeyimiz sağlıkla devam ediyor nefesim de düzene girdi. Böyle durumlar için hiç beklemeyin sonra doğumda normal doğum isteseniz bile doktor müsade vermez ayrıca sizi şimdikinden çok daha zorlar.
(46 puan)
Ay normal doğum şansım zaten yok ki :( Bugün gideceğim bakalım çok teşekkür ederiim :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 52 göst.
0 oy
0 cevap 78 göst.

649,622 soru

3,422,020 cevap

4,253,773 yorum

183,604 üye

...