0 oy
93 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (71 puan)
Herkese iyi günler. Bebeğimin bazı anomalilerle dünyaya geleceğini öğrendim. Doğduktan sonra sağlıklı bir bebek olmayacak. Hatta doğduktan 2 3 gün sonra direkt ameliyat olması gerekecek. Yaşı ilerledikçe de yeni anomaliler gelisim bozuklukları ortaya çıkacak. Şimdiden cerrah araştırıyoruz. Aranızda özel bebek anneleri varsa bu süreçte neler yaşadınız doğduktan sonra ona bakamayacağınızdan kendinizde o gücü bulamayacağınızdan korktunuz mu hiç. Ben kendimi o kadar güçsüz çaresiz hissediyorum ki. Keşke sadece ben zorluk çekseydim ona hiçbir şey olmasaydı diye düşünmekten aklımı kaybedeceğim günlerdir.
Gebelik haftası 29

1 cevap

0 oy
(6 puan)
Ne gibi anomalileri var ki.Mesela ben 30+2 günlük hamileyim bebeğim tek böbrekli.İnşallah doğduktan sonra başka sorunumuz olmaz 
(71 puan)
Yemek borusu gelişmemiş. Mide görünmüyor. Su yutamadigi için gelişimi geride
(6 puan)
Rabbim verir şifasını sakın ama sakın gebeliği sonlandırma gibi bir durumu aklına getirme sen sabret rabbim seni sınıyordur belkii bu zorluktan sonra  çok güzel günler yaşıyacaksın.Sonuçta kapalı kutu ne olacağı belli olmaz eğer sonu kötü bitecekse rabbim verdi rabbim aldı dersin ben elimden geleni yaptım dersin.Doğum sonrası yaşayacaklarından korkup da gebeliği sonlandıran ve sonrasında hiç yüzü gülmeyen o kadar insan tanıdım ki.Ve bu insanlardan biri de hala Allah'a dua ediyor ne olur bir çocuğum olsun diye.
(71 puan)
Asla sonlandırmak gibi bir düşüncem yok sadece sonrası beni tedirgin ediyor
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

653,594 soru

3,437,506 cevap

4,270,892 yorum

184,697 üye

...