0 oy
164 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (17 puan)
kapalı
37 haftalık hamileyim

Evet sürekli stres yapıp sezeryan olacağım için düşünüp duruyorum

Ama o kadar garip rüyalar görüyorum ki

Vefat eden annemi, kendimi vefat ettiğimi, bebek pijama emzirdiğimi, deprem olduğunu daha birçok garip şeyler.

Anlatmayın ama benim gibi olan var mı merak ettim.

Birde ayın 25 inde doğumum var bana dua edin kızlar...
Gebelik haftası 37
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

5 Cevap

0 oy
(611 puan)
Uyumadan önce güzel şeyler hayal edip öyle yatın bence.stresli haliniz rüyanızı etkiliyordur.ben ne zaman stresli korkulu olsam rüyamı etkiliyor.

Sağlıkla, hayırla,ağrısız bi şekilde kucağınıza alın inşallah bebişinizi.sağlıkla büyütün. Darısı da diğer biz anne adaylarına:)
-Reklam-
0 oy
(13 puan)
Ben de çok tuhaf rüyalar görüyorum ya 27 haftaligim uyanın ca da baş ağrım çok oluyor
0 oy
(1,974 puan)
Bu gayet normal derin uykuya artik nerdeyse hic gecemiyoruz hep bi yari uyaniklik hali e endiseleniyoruzda dunyanin bin bir turlu hali var.bende dun bebegi dogurmusum ama getirmiyolar hastanenin icinde ariyorum emzirmem lazim ilk saat cok onemli diye.bu hafta emzirme egitimine gittim ona aklim takilmisti dikis falan uzun surerse bebegi hemen emziremezsem diye dusunmustum.doktor buyuk bebegin demisti bi ara o zamanda 12ser kilodan iki bebek dogurdugumu gormustum :) velhasil kelam hepimiz cesit cesit etkileniyoruz ben bu sacma ruyalari bebegin kipirtisina yoruyorum.cunku artik hareketleri cok belirgin oldugu icin derin uykuya gecemiyorum gibi bisey yatiyorum yatiyorum dinlenmis uyanamiuorum
0 oy
(245 puan)
Rüyada vefat etmek kötü deyil sadice beynine çok takma düşünme  sezariyan olacaksız deye stresdesiniz ilk gebeliyinizmi normal doğum için bir sorun engelmi var?
0 oy
(118 puan)
Rabbim sağlıkla ilgili almayı nasip etsin inşallah. Maalesef bende bayadir böyle rüyalar görüyorum bütün gün etkisinden çıkamıyorum ve tüm günüm stresli sinirli agresif geçiyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 127 göst.
0 oy
2 cevap 250 göst.

651,929 soru

3,430,870 cevap

4,263,508 yorum

184,256 üye

...