0 oy
132 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (385 puan)
Bebeğin kafası doğum pozisyonu aldığı zaman anne bunu ultrason olmadan önce hissedebilir mi ? Yoksa sadece ultrasonda mı belli olur ? 

Birde ilk sancılar kaçıncı haftadan itibaren başlar?
Gebelik haftası 27+3

3 Cevap

+1 oy
(366 puan)
28 hafta itibari ile dönmeye başlıyor döndüğünü nasıl anlarsın yada donmeye çalıştığını karın sertleşmeye başlıyor gün icerisinde gece kendini gerdiriyor sürekli tam dönüm esnasında öyle bı geriyorki karın taş gibi sem sert oluyor biraz ağrı oluyor döndükten sonra azalıyor gerilmesi benim 28 ci haftada başladı baya sertleşti karnım bı akşam öyle sertleşti ki ılık bi dus aldım zorla dedim neoluyo böyle uzadim ayaklarıma yastık koydum yarım saat bı saat öyle kaldım baya zorladı beni sabah daha iyi oldum şükür doktora gittim bebeğin doğum pozisyonu almış ama erken doğum görünmüyor dedi şükür sonrasında öyle daha gerilme yaşamadım ara ara biraz sertleşir o kadar şuan 31 haftalık olduk 4 cu bebegim ❤️❤️ magnezyum çok iyi geliyor gerilmelere kasılmalara kramplara o hafta her gün kullandım çok şükür şimdi 2 gün de bı kramp için günde bı tane alıyorum :)
-Reklam-
0 oy
Genelde ultrasonda net anlaşılıyor canım. Sancılardan kişiden kişiye değişiyordu. Mesela ben de yalancı sancı hiç olmadı. Sancım tuttu doğuma gittim direk. 
0 oy
(1,974 puan)
Ayaklari nerdeyse en cok ordan tekme alirsin.o sekilde anlayabilirsin yani.30da dönndu benim cok nadiren alttan hareket aliyorum hep ustte tekmeler toplanmalar bacaklarini falan dayiyo bazen karin duvarina disardan cikinti yapiyo.ama seninki suan donmek icin erken tekrar tekrar donebilir ben her gittigimde soruyorum cok sukur bozmamis henuz kalir insallah boyle

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 192 göst.
0 oy
13 cevap 422 göst.
0 oy
3 cevap 239 göst.

652,403 soru

3,432,906 cevap

4,265,911 yorum

184,391 üye

...