0 oy
88 göst.
Doğum kategorisinde (117 puan)
kapalı
Emziriyorum bebeğim 35 günlük gaz problemi var yediklerime dikkat ediyorum yoğurt yumurta da gaz yapar diyorlar ne yicegiimi şaşırdım bulgur süt arttırıcı diyorlar qma gaz da yapar ne yapacağımı şaşırdım size gaz yapan nelerdi ?
Gebelik haftası Bitti
Kapatılma nedeni: Sol menüden bebek bakımı bölümüne yazınız

3 Cevap

0 oy
(45 puan)
Yumurta ve yoğurt yiyordum öyle bişey olmadı ama. Kuru fasulye, brokoli, karnıbahar, lahana bende gaz yaptı. Bende kendimde rezene içiyordum sürekli . Bulgur ; havuç, baklava , tatlı yiyecekler süt yapıyor. Bol yeşillik ye süt yapar bol bol. 1 ayı geçmiş gerçi istersen 1 çay kaşığı ılık rezene ver hafif sulandırarak. Ben vermiştim. Hiç bir zararı olmadı Allaha şükür.  Gazımızda rahat çıkardı ama yine de sen bilirsin tabi canım.
(117 puan)
Doktorumuz ilaç verdi devamlı çıkarıyor gazı ama bitmek bilmiyor ben emzirdikce
(45 puan)
Kuzucum bebek bu tabi anne sütü emdikçe çıkarıp rahatlicak kotkma rahat ol :) bazen yediklerimizle alakalı olmuyor gaz problemi. İlla ki bizim gibi o da bazen zorlanıyordur bazen fazla oluyordur. Kendini suçlama. Ama üşüttüysen eğer normale göre fazla olur. Üşüten bebek sürekli çıkarıyor çünkü oğlumdan biliyorum. Kendine sadece yeme de içme de değil üşütmemeye de dikkat etmek lazım.
-Reklam-
0 oy
(391 puan)
Her yediğinize kimyon atın sütten bebeğe geçer ve gaz çıkarmaya yardımcı olacaktır. Buzdolabından direk hiçbir şey yemeyin önce dışarda ilisin sonra yiyin. Birde özellikle sizde gaz yapan yiyecekler varsa onları bir süre yemeyin. Gün içinde sabah akşam olmak üzere rezeneli kimyon çayı içebilirsiniz ben bebeğimde faydasını gördüm. Sallama rezene çayı alıp içine bı kaşık kimyon atmak yeterli geliyor.  Ayaklarinizi  ve belinizi sıcak tutmaya özen gösterin.
0 oy
(11,325 puan)
Normalde neler gaz yapıyorsa onlar gaz yapar. Siz rezene veya anason çayı için. Onlar gaz gidericidir sizden bebeğe de geçer 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 147 göst.
20 Temmuz 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Btgl_41 (141 puan) sordu
0 oy
3 cevap 132 göst.
0 oy
0 cevap 46 göst.

653,823 soru

3,438,327 cevap

4,271,821 yorum

184,750 üye

...