0 oy
151 göst.
Doğum kategorisinde (183 puan)
kapalı
Merhaba hanımlar. Gebelik şekeri olup da insülin kullan ve  kendi sancılarını bekleyen anneler oldu mu. Doğumu normal olan. Hangi hafta doğum yaptınız. Bugun ki kontrollerim de ne sancı ne açılma var dediler. Bebeği balon işlemi ve suni sancı almalıyız dediler. Kabul etmedim. Benim gibi olan var mı . Not ben ben 39 haftalık oldum
Gebelik haftası 39
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

–1 oy
(561 puan)
Gerekli görülmese işlem önerilmez neden kabul etmediniz ki keyfi neden bebeği almak istesinler 
(183 puan)
Kuzenime yaptılar üç gün sancı ve acı içinde kıvran di. Baktılar olmadı sezeryana aldılar oda bebeğin kalbi dayanamadığı için. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Kendi sancı ile gelse olmaz mı. Bu işleri yaparken bütün sorumluğu aileye veriyorlar. Bebek ölse sen suçlusun diyor.
(561 puan)
Ama size tedavi onermisler demekki riskli siz bu riski kabul etmiş oluyorsunuz yani acı mutlaka geçip gidiyor bebeğe bişey olsa evdeyken vicdan azabı çekersiniz farklı hastaneye gidin ayninseyi derlerse kabul edin yani demkki doğma.vakti gelmiş
(183 puan)
Şimdi hastaneden geldim kontrol ler yapıldı bebeğe bir sıkıntısı yokmuş çok şükür. Doktor malesef bazı doktor arkadaşlar böyle insanları telaslandiriyorlar dedi. Korkulacak bir durum yok dedi çok şükür.
-Reklam-

İlgili sorular

649,792 soru

3,422,593 cevap

4,254,398 yorum

183,652 üye

...