0 oy
173 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (117 puan)
Arkadaşlar İzmir'de ayrıntılı ultrasyon yapan devlet hastanesi var mı acaba bı bilgisi olan cvp verebilir mi  bide özel hastanelerde ayrıntılı ultrasyon fiyatı hakkında bilginiz var mı ?
Gebelik haftası 17

6 Cevap

0 oy
(267 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Canım çok araştırdım bende devlette yok Alsancak özel lotus Hastanesi'nde en uygun olarak 800e yaptırdım
-Reklam-
0 oy
(525 puan)
9 Eylül ve Ege üniversitesi hastaneleri haricinde devlette yok. Renkli ultrasonu özelde bile bulmanız zor. Sabahattin Altunyurt var özel klinik 1200 tl renkli ultrason. Hastaneleri arayıp sorun. Egepolde yokmuş ben sekretere sordugumda var dedi diye gitmistim boşu bosuna 685 TL muayne ücreti ödedim. Hiçbir devlet hastanesinde yok. İzmir beni bu konuda çileden çıkardı. Koca izmirde ayrıntılı bakanı zor buldum. Bazi özel hastanelerdede doktorlar kıllı ,kendi hastası olmayana ve haftasi ileri olana bakmıyorlar. 
0 oy
(525 puan)
Hastaneleri arayıp sorun. Ben öyle yapmıştım. 
0 oy
(4 puan)
Ege yaşam hastanesi var özel Karabağlarda genel olarak o hastanede fiyat uygun oluyor
0 oy
(81 puan)
Bak arkadaş daha yeni araştırdim ve yaptırdım şöyle ki devlet hastanesine gittim özelde takibim yapılmasına rağmen ona para vermeyim bari dedim ama yok iki hastaneye gittim Yeşilyurt ve Buca yapmıyorlar tepecikte cikiyo perinatoloji ama orası da yapmıyor sadece riskli gebelere bakiolsr mecbur özelde olcak bu iş alsancak lotus gotuntuleme merkezi var orda 800tl ama erken git Dr bizim randevumuz olmasına rağmen erken çıkmış gitmis o kadar yol gittik çok kızdık. Ordan çıktık 1150tlye alsancak mr da oldu ama flaş bellek veriyorlar doktor resmen 1saat ilgilendi her detayıni inceledi çok memnun kaldım bunda da vardır bi hayır dedim lotusta olmamasının yani direk git can çekisme kardeşim.. 
0 oy
(116 puan)
Ben cinarli kadın doğumda yaprirdim 1000 tl verdim cokta memnun kaldim
(110 puan)
Onur bey sizin kim Rabbim sizinde kucağınıza sağlıcakla almayı nasip etsin evladınızı benimde ikinci doğumum olacak Hayırlısı ile
(116 puan)
Amin insss cümlemizin benimde onur beydi bu hafta ceysu hanıma geçtim değiştirdim
(110 puan)
Amin Aaaa neden özel degilse
(116 puan)
Herkesin memniyeti farklı oluyo  tabi ama bana göre ilgisiz bir doktor gerçekten takibini pek beğenmedim  5 dk muayene sürüyor birsey sorrarsam bilgilendirme yapiyo şans eseri saglikocagi kan tahlili yapıp kansızlık olduğunu öğreniyoruz öyle kan ilaci verdi sanki ağzından cımbızla alıyorum lafları çoğu zaman suratsiz oluyo ben bir düşük yaptım haziranda kürtaja girdim elinde telefon bir kere bile suratıma bakmadı ebeler sagolsun okadar ilgiliydiki sakinlestirdiler beni en önemlisi benim için sezeryan yanlısi bir doktor son anda çoğu kişiyi sezeryana aliyomus  ben de aksilik olmazsa normal istiyorum böyle
(110 puan)
Anladım canım hakkında hayırlısı İnşallah evladını sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

648,374 soru

3,417,379 cevap

4,248,150 yorum

183,281 üye

...