0 oy
114 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (10 puan)
yeniden gösterildi
Merhaba

Yarın kese için gidecegim çok fazla sıkıntılıyım normalde anksiyetem var .Bu dönemi nasıl daha rahat geçirebilirim benim durumumda olan var mî?
Gebelik haftası 6+2
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(143 puan)

Merhabalar. Anksiyete her insanda dönem dönem olur. Önceden bi gebelik kaybı olanlarda daha çok. İlk gebelik olanlarda da öyle benim gibi. Ben de zamanında anksiyete bozukluğu dedi doktor 3 ay hap kullandım daha sonra anladım ki bu anormal değil, herkes gibi bazen kaygılı hissedebiliriz. Hele de canım şimdi karnımızda bir can taşımaya başlayınca daha çok kaygılanıyoruz. Bu gayet normal. Şimdi merak ediyorsundur acaba kese oluştu mu bebek var mı diye ama o kadar normal ki. Bu süreci mucize gibi düşün, ben de çok kaygılanınca kendimi o şekilde sakinleştirmeye çalışıyorum ya da buraya yazıyorum tecrübeli arkadaşlar çok güzel dönüş yapıyorlar sağolsunlar. Sevdiğin insandan bi bebeğin olacak ne kadar güzel. O yüzden kendine yazık etme. Tadını çıkar güzel anne :)

(10 puan)
Teşekkür ederim
-Reklam-

649,220 soru

3,420,408 cevap

4,251,830 yorum

183,489 üye

...