0 oy
187 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (87 puan)
Kızlar suan 32 haftadayım. Hamileliğimi bilmeden o sıralarda tahmını 3 4 en fazla 5 haftalıkken bacak aramda kıl kökü intihabından kucuk bı amelıyat oldum o bolgeyı uyuşturdular sadece. Onun sonrasında antibıyotik ve ağrı kesici kullandım sorum su yapılan uyusturucu ıgne bebege bır zarar vermısmıdır ve kullandıgım haplar ? Sımdı sormamın sebıbı bı tanıdığım bu konuda benı korkuttu suan bebekte bır sıkıntı yok detaylı vs hersey tamam ama kalıcı bır hasar yapmısmıdır cok vicdan azabı cekıyorum oyle bıse olduysa keske olmasaydım amelıyat keske bılseydım :(
Gebelik haftası 32

4 Cevap

+2 oy
(1,728 puan)
Kardeşim olmuş bitmiş çok şükür bu haftaya gelmiş. Zaten çocuk çok hasta olsaydı düşük tehlikesi falan yaşardın hatta düşerdi bile çocuk. Keyfine bak. Olanla ölene çare yok. :) Hiç morslini de bozma bizim Allah'ımiz var ne olacaksa onun izniyle olur :)
-Reklam-
0 oy
(341 puan)
Allah'ın izniyle birşey olmaz benim dayımın eşi kansersin dediler ne ilaçlar ne iğneler tomografiler girmedi hiçbir makina kalmadı bir ogrendiki 6 aylık hamile kendi çok kiloluydu anlamamış her gören doktor vebalı gibi başka hastaneye git diye başından attı asla normal olamaz bu çocuk hemen aldırmalisin dediler dayım asla aldırmam bu yaşta rabbim bunu bana verdiyse ya imtihanın olacak yada duam kabul oldu dedi erkek çocuk hevesi vardı hep 6 aylık öğrendi 1 buçuk ay sonra doğdu günlerce küvezde kaldı 2 yaşında şuan maşallah gayet de sağlıklı iyi ki kimseyi dinlemedim diyorlar hep 
0 oy
(481 puan)
Bence o zaman sorun olmuş olsaydi  bu surecte testler tahliller yapilmistir çıkardi.Detayli ultrasonda vs soeun gorunurdu.Bence de bir sey olmamis muhtemelen.
0 oy
(484 puan)
Hayir korkmayin allah korusun olsaydı zaten ilk haftalarda olurdu bu da ultrasonda belli olurdu. Gebeliginizin sonuna gelmissiniz buna stres olup bosuna bebisi de strese sokmayın. Gebe oldugumu  bilmiyordum iki uc kutu antibiyotik içmiştim. Daha sonra Bende operasyon oldum ilk haftalarda bir de omzum icin antibiyotik kullandım. Benimde omzumdan kist alındı. Buna uzulmemem gerektigi soylendi benimde daha aklima bile belmedi. Suan 18 haftadayim.

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 826 göst.
0 oy
6 cevap 454 göst.
0 oy
5 cevap 274 göst.

651,110 soru

3,427,660 cevap

4,260,222 yorum

184,032 üye

...