Aklını çelecek şekilde giyin süslen püslen davranışlarınla konuşmalarınla filan da ilgisini çekmeye çalış hâlâ yabancı gibi davranıp tepkisiz kalırsa açıkça sor canım benden uzaklaştığını hissediyorum diyerek duygularını açıkla eminim güzelce cevaplayacaktır.
Benim eşim sarılmak istediğinde bile içim kalkıyor çok bulantım var. O da zorlamıyor sag olsun anlayış gosteriyor. Bir de riskli benimki lekelenme yaşadığımdan ilki de düşüktü o nedenle de kendimi geri cekiyorum. Sonra suçluluk duygusu oluyor kadınlık görevimi yerine getiremiyorum vs diye ama biraz ilgisini çekmek için uğraşsam hemen karşılık veriyor. O zaman anlıyorum zorunluluktan sabrettiğini.
Sen de deneyebilirsin gebelikten dolayı korkusundan mı kendi istese bile senin istemeyeceğini mi düşünüyor rahatça anlamanın yolu bu bence.