0 oy
122 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (229 puan)
Merhabalar 15 haftalık hamileyim. Bugun farkettim goguslerimde çatlak oluşmuş mor gibi damarımsi.  Karnımda yok gibi duruyor.  Benim karnım biraz erken belirginlesti . Ne kullanabilirim çatlak icin ? Badem yağı kullansam tuylenme olurmu yada kayısı yağı gibi ? Önerileriniz nelerdir ?
Gebelik haftası 15

4 Cevap

+1 oy
(4,622 puan)
Çatlamamak için her şeyi denedim ama vücut müsaitse her şeye rağmen çatlıyor ama yine de nemli tutarak minimuma indirebilirsiniz. Ben hamileliğin başından beri Bio Oil yağ kullandım, güzel nemlendiriyor. Tavsiye ederim. 
-Reklam-
0 oy
(52 puan)
Zeytinyağı bide krem kullanıyorum ona rağmen sekizinci ayda catladi dediği gibi nemlendirmek için uygulayın daha fazla kaşınma çatlama olmasin
0 oy
(11,315 puan)

Ben göbeği yagliyordum sadece, bir ebe göğüsten üst bacak arasına kadar her yeri yağlamanız lazım dedi. Benim de göğsümün altı çatlamış. Ona çare yok artık. Her gün yağlayın hatta günde 2 kere falan 30.haftalarda daha çok yağlamak lazım. Bol bol su içmek lazım. Tabi cilt çatlamaya müsaitse ne yaparsak yapalım çatlıyor. Olabildiğince az çatlar belki. 


Hindistan cevizi yağı olur. Bio oil çok kullanılıyor. Ben procsinin clin oilini kullanıyorum. Güzel nemlendirci kremler de kullanabilirsiniz. Gidin bir gratis gibi yere orada çalışanlara sorun onlar da öneri de bulunur. Aklınıza yatanı kullanırsınız. 
0 oy
(52 puan)
Ben 27 haftalık hamileyim benimde erken çatlamaya başladı bio oil kullanıyorum ama çatlamaya meyilliyse çatlıyor alt karın tarafım çatlamaya başladı lierac aldım krem pahalı ama hemen göz le görülür bi şekilde geçiyor keşke baştan kullansaydim dedim göğüslerim boşa çatladı 

İlgili bir soru bulunamadı

652,007 soru

3,431,219 cevap

4,263,972 yorum

184,280 üye

...