0 oy
160 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (118 puan)
Kizlar amniyon sivisi  ust sinira yakin ve bebek gobek cevresi 3 hafta kadar onde gidiyor. Seker yuklemesi yaptirdim. Birşey cikmamisti. Seker yuklemesinden sonra oldu zaten bu durumlar da. Dr suyumun fazlaligini ve gobek cevresinin buyuk olsunu sekere bagladi. Yuklemede çıkmamış ama sonrasinda sen sekeri bayagi abartmissin dedi. Evde seker takibi yapiyorm evet kacirinca sekerim cikiyor. Dr beyaz un corbada dahi olsa icmeyeceksin dedi. Sekerli seyler yeme meyve yediginde de sut iç dedi. Bu sekilde bi durum yasayan oldu mu? Sonrasinda duzeldi mi suyunuz ve bebegin onde gitmesi. Erken dogumdan korkuyorm
Gebelik haftası 29

4 Cevap

0 oy
(33 puan)
29+5 im bende bana da aynı şeyleri söylemişlerdi hatta devletteki doktor artık bana gelme düzgün bı hocaya görün dedi özele gittim ordaki doktor da bebeğin önden gitmiyor sadece erken döllenme olmuş yani hamile kaldıktan sonra adet görmüşsün dedi suyumun fazla olmasını da sende şeker olabilir dedi ama yokmuş çıkmadı testte hatta düşük çıktı abur cubur yasak meyveyi az ye olabildiğince az ekmek ye pilav makarna türü seylwr yasak falan dedi suyunun fazla olması erken doğumu tetikler karnın gerildikce doğum yaklaşır dedi dikkat ediyorum suyuda azalma olmuyor ama artma da olmuyor
-Reklam-
0 oy
(91 puan)
Canm benımde ilk gebelgmde fazlaydı suyum. Bende cıkolata felan cok yiyordum. Cok kilo almstm. 33 haftalk dogum yaptım. Bende de seker yüklemesnde bişe cıkmamıştı.
(118 puan)
Peki bebekte gobek cevresi icin onde gitme durimu var miydi canim?
(130 puan)
Bebeğiniz küveze girdi mi peki
0 oy
(45 puan)
Ben de aynı durumdayim ancak su ve bebek iriliği artık hep önde gidecek öyle düzelme söz konusu değil sadece yediklerinize dikkat ederek daha fazla artmasını engelleyeceksiniz. 
(118 puan)
Kac haftaliksin cnm
(45 puan)
37+3 haftaligiz
(118 puan)
İyi cok sukur sona yaklasmissin
0 oy
(245 puan)
Bnde de gebelik şekeri çıktı bebek 3 hafta önde gidiyo iri fln dedi ama erken doğum demedi sadece iri olursa sezeryan olur dedi diyete başaldm yürüyüşe başladım şimdi düzeldi 1 hafta önde gidiyo sadece oda ilk hamile kaldmdan beri öyleydi bnm karnm da büyük doğum yakınmı diyolardı hep. Şimdi 36+3 3250 gram şuan bebeğim. Sende endişe etme inşallah sağlıkla alırız bebişlerimzi. 
(245 puan)
Bol yoğurt ayran süt içiyorum bn diyet listesinde her yemekte yoğurt yazıyo o dengeliyo galiba cnm
(104 puan)
Benimde 4 hafta önde gidiyor kilosu 2700 33 hastalığım diyetle şeker normal oluyor
(245 puan)
Ewde ölçüm yapıyomusun? Bna yap dedi doktor ama bn hiç anlamıyorum bide çok takarm kafama indi çıktı diye yapmadm hiç
(118 puan)
Yapiyorm cnm
(104 puan)
Yap bence sonuç kötü olabilir ben yapıyorum

İlgili sorular

650,984 soru

3,427,123 cevap

4,259,643 yorum

183,988 üye

...