0 oy
128 göst.
Doğum kategorisinde (1,625 puan)
Kızlar doktora kendim in gidecek vaktim yok bebeğimi hastaneye yattırdım saralık değeri yükseldi. Bizim için lütfen dua edin. Onun haricinde çarşamba günü normal doğum yaptım 3.500 kg ile altta fazla dikişim var bunlar nezaman geçer. Birde ayaklarım doğumdan çıktığım an ödemlendi hala inmedi bol su içiyorum fakat 37 no ayaklarım 41 numaraya çıktı dizimin yukarısına kadar ödem var normal mi bu ayaklarımı hissetmiyorum. 
Gebelik haftası Bitti

2 Cevap

0 oy
(368 puan)
Dogumdan sonra bir kaç hafta öyle şiş kalır sonra düzelir ve dikislerin de temiz tutarsN 1 hFtaya iyileşir benim ki öyle olmuştu. Benim kızım doğduğunda baya sarılık olmuştu hastaneye yaptırmadim 18 değerlerini görmüştü zYen 2 hafta kDar sürdü iyileşti. Bol bol emzirdjkce birsey kalmıyor şükür. Geçmiş olsun keşke yatirmasaydin çok mu yüksek değerleri.
(1,625 puan)
Aslında değer 15 di. Qma doktor yatıralım dedi. Bişey diyemiyor insan
(368 puan)
Hayirlisi olsun Allahim izni ile 2 veya 3 güne çıkar zaten. Geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(57 puan)
Doğum sonrası gerçekten önemli bir dönem eşin desteğinin doruk noktasında olması gerekiyor. Ben 3 ay iyileşememiştim. Dikişlerimden dolayı. Doktora çok gittik geldik ayakta duramıyordum ağrı sızıdan Dikişlerim açılayazmıştı. İyileşmesi de baya zaman almıştı. Her şeyde eşim yardım ediyordu. Ayaklarınıza masaj yaptırın, suya sokun, tuzu azaltın. En rahat ettiğiniz yöntemi bulun. Ayrıca kabız olmamaya bakın kuru kayısı gibi bağırsak rahatlatıcı şeyler yiyin. Lohusalık gerçekten zor Allahım kolaylık versin şifa versin. Bu arada dikişlerim benim vucut yarayı geç iyileştirir belki ondan zor kapandı. Herkes normale çabuk dönmüş ben çok zorlanmıştım. Neyse ki geçti o günler. Size de çok geçmiş olsun. Bebeğinizi sağlıklı büyütün inşallah. Sevgiler. 
(1,625 puan)
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Herşeye çok dikkat ediyorum annem yanımda o olmasaydı eşim ve ben çok qcemiyiz altından nasıl kalkardık bilmiyorum. Psikolojik olarak zaten bitiyor insan bedenini çok düşünemiyor oda tuzu oluyor malesef

İlgili bir soru bulunamadı

652,425 soru

3,432,980 cevap

4,265,992 yorum

184,397 üye

...