0 oy
175 göst.
Doğum kategorisinde (118 puan)
Merhabalar guzel anneler, 29 haftalik hamileyim suan. Seker yuklemesi yaptirdim 75 gr gecen haftalarda. Herhangi bir sekerim cikmamisti. Hersey normal giderken gecen hafta dr a gittim. Dr bebegin karin cevresinin 3 haftaya yakin genis oldugunu,  bebegin sivisinin cok oldugunu soyledi. Kesinlikle sekerden dedi. Bana corbadaki beyaz unu dahi kesmemi ve asla hicbir seker tuketmememi soyledi. Bu sekilde basina gelen var mi? Bebegin sivisinin buyuk olmasi, seker yuklemesi normalken sonrada karin buyuklugu olmasi ve sekerden denilmesi vb...
Gebelik haftası 29

1 cevap

0 oy
(336 puan)
Benim de o haftalarda şekerim çıktı. Ondan öncesinde yoktu. Bebeğin sıvısı da artmıştı. Diyete başladım. Her şeyin tam tahıllı olanını  (makarna, ekmek, pirinç..) yedim. Gün içinde hiç bir öğünğ aksatmadan küçük porsiyonlarda yedim. Meyveyi bile ölçülü yedim çünkü meyvede çok şeker var. Neyseki rejimle şekerim düzelince bebeğin sıvısı da normal seviyeye geldi. Doğuralı çok olfu. Tekrar test yaptım ve şekerim yok şuan. 
(118 puan)
Ne kadra surede normale dondu peki? Bebekte karin cevresi buyuklugi de var miydi?
(336 puan)
Bir ayda sanırım, yanlış hatırlamıyorsam. Her ay kontrole gidiyordum çünkü. Evet karın çevresi biraz büyüktü. Ama bir sorun yaşamadık bu konuda. Sadece göbüşlü doğdu o kadar.
(118 puan)
Saglikla buyusun yavrunuz, ins bende de hersey duzene biner, saglikla gelir yavrum
-Reklam-

649,096 soru

3,419,935 cevap

4,251,201 yorum

183,463 üye

...