0 oy
173 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (600 puan)

Adetime 4 gün var. Demin tuvallette silerken peçeteye şeffaf akıntının içinde 1 damla pembe kan geldi. Sonra tekrer ikinci peçete ile sildim yoktu. Bu yerleşme kanaması olabilir mi? Aynı durumu yaşayan oldu mu?


4 Cevap

0 oy
(31 puan)
Bende yaşadım aynı durumu adetime 5gun vardı aynı şekilde akıntı ile karşılaştım. Adet olacağım diye beklerken sürpriz ile karşılaştım. 23.haftadayız.  umarım sizin de gönlünüze göre olur.
(600 puan)
Nasıl bir akıntıydı cnm? Bildiğin beyaz uzayan akıntı içinde bir kaç minik damla kırmızılık
(31 puan)
Evet normal şeffaf akıntı içinde çok azda değildi fazlada değildi bir kırmızılık farketmiştim.
(31 puan)
Birde adet olacağım zaman yaşadığım belirtileride yaşamıştım kasik ve bel ağrısı gibi
(600 puan)
Anladım cnm hayırlısı olsun bakalım. Eğrr hamileysem yazacam sana :)
(31 puan)
İnşallah hayırlısıyla bekliyorum :))
-Reklam-
0 oy
(127 puan)
Benim adete 5 gün kala bir damla şeklinde pembemsi bir kanama olmuştu adet günüme iki gün kala da şiddetli kasık ağrısı çektim adet oldum olcam derken hamile olduğumu öğrendim :)) 
0 oy
(4 puan)
4 haftalıkken bendede oldu hatta beya bi geldi sonra acile gittim prosgestan yazdı 1 kere yuttum hap ağır geldi şuan iyiyiz merak etme oluyor öyle genelde korkma endişelenme 
0 oy
(92 puan)
Bende adet oldum saniyordum iki gun kanamam oldu sonra ileriki gunlerde bulantim olunca test yaptim hamileydim.hattab2 aylikkendr kanamam oldu dusuk tehlikesi dediler ama oda tutunma kanamasiymis.srn icini rahat tut korku yapma ama yinede kontrollerine git en dogrusu doktorun gormesi canim

653,983 soru

3,438,963 cevap

4,272,491 yorum

184,789 üye

...