0 oy
747 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,416 puan)
kapalı
Kızlar çok özür diliyorum öncelikle böyle biseyi kesinlikle sormam ama içim içimi yiyor ve sizi yakın gördüğüm için kendime fikirlerinizi dusuncelerinizi almak istedim

Büyük abdestimi aldıktan sonra kalıntı kalmasın diye ıslak mendille silip ardına alt tarafimi çok içine girmeden sabunlayip suyla yikiyorum eğer böyle yapmazsam temizlenmemis gibi hissediyorum sizce yanlış bı temizlikmi oluyor hani kimisi ıslak mendil zararlı diyor alkol olduğu için ama insan ne olursa olsun direk elini kullanamiyor demi bende ayrı bı tik var zaten huylaniyorum bu şekilde yapıyorum ama hamilelikte başladı böyle bı durum sizce cokmu yanlış yapıyorum yada nasıl temizlemeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim 
Gebelik haftası 22
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
(368 puan)
Sabun sürmen çok yanlış. Sabun enfeksiyon kalmasına neden olabilir. Daha fazla akintin olur ve daha çok rahatsız olursun sadece normal su ile yıka elinle yıkamaya çalış yada normal tuvalet pecetesini oslatarak sil.
(1,416 puan)
Elle dokunabilsem sorun yokta tuhaf bı takıntı başladı bu seferde aklımda şüphe kaldı
-Reklam-
0 oy
(485 puan)
Doğru ıslak mendil de sabun da sürülmez oralara. Genital bölgeye denk gelirse oranın bakteri florasını bozmuş oluyorsun ve daha çok enfeksiyon riski oluşuyor daha temiz olmuyor yani. Suyla durula. Peceteyle kurutunca iz görürsen temiz olmamış demek ki bir daha durula.
(1,416 puan)
Deneyeceğim sağolun :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 399 göst.
0 oy
4 cevap 1,087 göst.
0 oy
11 cevap 1,810 göst.

652,014 soru

3,431,250 cevap

4,264,005 yorum

184,281 üye

...