0 oy
184 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (623 puan)
Merhaba hamile anneler dün bir konu yüzünden eşimle tartıştık ara ara bu konu yüzünden tartışıyoruz artık çok bunaldım sıkıldım sürekli bu konuyu açıp ısrar etmesinden ailesi ve yengesi arkamdan dolduruyor bu konuyla ilgili ben de dünden beri ağlıyorum bir de erken doğum riskim var kendide biliyor sizce sıkıntı stres nedeniyle benimle bebeğime bir şey olur mu.Bugün de sağlık ocağında kontrolüm vardı göğüs altında bakıldı ebe sertlik var doktora bir daha gelince göster bunları dedi üzüntüden mi oluyor anlamadım hamilelikten hormonlardan mı anlamadım başına böyle hamileyken koltuk altında beze çıkan var mı.

4 Cevap

0 oy
(104 puan)
Sen kendini dusunceksin. Hamilede olsak karsimizdaki insanin bazen acimasizligindan dusuncesizliginden kurtulamiyoruz. Stres herseye sebep ama bu is yine sende. Ben zikir cektikce rahatliyorum. Sana tavsiyem otur elini karnina koy dua et zikir cek. Esmaul husna oku eminim cok iyi gelecektir. Rabbim kalplerine merhamet versin. Sende saglikla kucagina al insaAllah
(623 puan)
Amin canım okuyorum okuyorum ztn Rabbimden başka sığınacak kimimiz var amin bunlar hem edepsiz hem taş kalpli kendi kurallarını bana zorla empoze etmeye çalışıyorlar mecbur muyum ya cahil cühelalar yani sağol dediklerini yapcm inşallah
(104 puan)
Oyle insanlar herkesin hayatinda var emin olun. İnsan tek olmadigini anlayincada rahatliyor. Benim kizim dis cikartirken o kadar rahattiki ne ates ve salya hic bisey anlamadik kasinti vs hic olmadi ama biri surekli pirasa verin pirasa verin vermiyorum yahu cocuk benim dayata dayata en son buyuk bir kavgaya neden oldu. Sonuc o pirasa verilmedi sustular ama ben yiprandim. Hic takma.
-Reklam-
0 oy
(368 puan)
Ben tam 11. Haftamdaydim bu 2. Gebeligim. O sıralar bazı sıkıntılarımız vardı. Aşırı kafama takitordum çok ağlıyordum ve öyle bir kanamam oldu ki anlatamam. Ambulans ile acile gittim. Doktor direk canını neye sıktın bu kadar diye sordu. Ben de anlattım. Artık hicbirseyi kafana takip canını sıkma diye uyardı. Yani diyeceğim bebegimi kaybedecektim az kalsın.sana önerim hixbirsey bebeginden önemli değil. Bi kulağından girsin diğerinden çıksın. Çünkü sonunda üzülen anneler oluyor. Dikkat et kendine.
(623 puan)
Anladım canım geçmiş olsun
0 oy
(64 puan)
Erken doğum tehtidim var sancılarım durmuyor ilaçlarla bir şekilde durdurmak istiyorlar 24 haftadan beri şuan 28 im. Hastane de yatıyorum bir ara imza atıp çıkmıştım sağolsun kayınvalide ve kayınbaba yine düşürdü beni buraya. 
(623 puan)
Çok geçmiş olsun canım Rabbim zorunu kolay etsin.Gelinlerle dertleri ne anlamıyorum.
0 oy
(434 puan)
Canım elinden geldiğince stres yapmamaya kendini üzmemeye çalış ama şunu söylim ikinci gebeliğim 37 haftalık gebeyim başından beri cok sıkıntı yaşadım psikolojik olarak hayatimin en kötü dönemini geçirdim panik atak oldum ağlayarak ölmeyi bile istedim Rabbime şükürler olsun o günleri atlattim sonra depremi yaşadık feci şekilde korktum cok sallandik yeni yeni evime döndüm camilerde yattik haftalarca evimize giremedik hâlâ atlatamadim hamileliģim zehir oldu bana ama daha 5 gün önce kontrolüm vardi ve hersey yolunda cok şükür hic bi sıkıntımız yok Rabbim koruyor bebişlerimizi simdi gelmesini bekliyorum meleğimin :)
(623 puan)
Sizin işiniz bizden de zor ilk önce deprem için geçmiş olsun Rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla kucağına almayı nasip etsin inşallah bir daha böyle kötü şeyler yaşanmaz hepimiz çok üzüldük.
(434 puan)
Evet beterin beteri var derler ya inan öyle bisey iste sende üzme kendini stres her türlü zararli bebeğe teşekkür ederim güzel duaların için

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 276 göst.
1 Mayıs 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Jalfbdl37 (67 puan) sordu
0 oy
3 cevap 250 göst.
17 Ağustos 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Tontuşkoş (418 puan) sordu
0 oy
3 cevap 253 göst.
+1 oy
7 cevap 228 göst.
6 Ocak Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Zerrinn07 (73 puan) sordu

649,134 soru

3,420,065 cevap

4,251,369 yorum

183,471 üye

...