0 oy
197 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (293 puan)
Kızlar ne yesem yapay gibi geliyor mesela yoğurt yemek istiyorum ama markettekilerin hicbirisine güvenemiyorum süt peynir vb yani herşey önceden köyde yasadıgım icin tuaf geliyor evlendikten sonra şehir hayatına alışamadım hersey yapmacık sahte gibi siz nasıl besleniyosunuz?
Gebelik haftası 22+0

5 Cevap

0 oy
(2,503 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Canım valla bende ormanın içindeyim inek sütü alıyorum bi komşudan birazini yogurt yapiyorum birazinida içmek icin ayiriyorum tabi ilk 4 ay istifra etmekten iştahsızlıktan 8 kilo vermiş olsam da 4. Aydan sonra iştahım çok açıldı az ama sık yiyorum ve olabildigince sebze agirlikli beslenmeye calisiyorum suan 27+5im 3 kilo almışım sadece bende durumlar böle :))
(293 puan)
masallah ne kadar sanslısın insallah bebisinde saglıklı sıhatli olur :)
(2,503 puan)
Hepimizin bebişi sağlıklı doğsun insallah :)
-Reklam-
0 oy
(194 puan)
O kadar da ince düşünme canım ceviz yemeye özen gösterdim ben birde kuru meyveler incir kayısı gibi bir de et suyu katabilir sen yiyeceklerine iyi olabilir
0 oy
(2,284 puan)
Süt alıyorum yoğurt sütlaç vs yapiyorum cok ayran  içiyorum.  Kahve bile sütlü içiyorum, çok kasma bence kahvaltını yap 
0 oy
(5,673 puan)
Hamilesin diye mi bu dusunceler? İnce ince irdelemek herkes ne buluosa onu yiyor eti fiiizandan sutu bagdattan yogurdu amerikadan sebzeyi dunyanin bilmmneresinden getirtmioki. Marketten ne aliosa onu yio. Ama dedigin seyse koy dogal urunleri ile market urunleri evet farkli tereyagini karadenizden aliyoruz bazen kalmio marketten aliyorum ne koku var ne bisey. Balayindayken hakiki manda kaymagi yemistik hic bir yerde bulamiyoruz aynisindan. Sarkuteri kahvalticilarda falan yok aynisi degil koy urunleri bambaska oluo salca malca annem yapio konserve recel mecel yazin koye gdio yapiolar orda
0 oy
(11,290 puan)
Köyde her şeyin doğalını gördüğünüz için normal böyle düşünmeniz. Bebek gelişimi iyiyse, sizin kan değerlerinizde sorun yoksa besleniyorsunuz denektir. 

İlgili sorular

650,473 soru

3,425,152 cevap

4,257,409 yorum

183,816 üye

...