0 oy
108 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (8 puan)
kapalı
Kızlar bugün 20 haftalık olduk Ama kasıklarımda ağrılar var kasıklarda rahime vuran ara ara ağrılar normalmidir sizce
Gebelik haftası 20
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
(525 puan)
Canım bende 20 haftaligim dün doktora gittim. Benimde sol kasigimda ağrı oluyordu bende rahmim büyüyor diye agriyor aciyor saniyordum. Meger bizim velet benim sol tarafıma toplanmış doktor ite kaka rahatsiz ede ede zor muayne etti. Çok bastırdı karnıma solumdan az çekilsin diye  Bir yandanda ekrandan izledik resmen ne rahatsiz ediyorsunuz beni ya der gibiydi. Koca alanda rahmimin soluna toplanmış yan gelip yatiyodu ondan agrim sancim oluyormus. Şimdi daha iyi anliyorum. Suandada rahmimin ortasi gergin basınç var gibi kasıyor. Dünkü muaynede anladığım kadarıyla bu vuran ağrılar bebegin bir yere toplanıp hareket etmelerinden oluyor. Ama için rahat etmezse doktora görün. Benim içim rahat etti ben bilmiyordum dün öğrendim. 
(542 puan)
Bende şuan 19+6 haftaligim 18 haftalikta benimde kasığım ağrıyordu sadece bı tarafa sancı vuruyordu demekki o yüzdenmis cinsiyetinizi öğrendiniz mi acaba
(525 puan)
Bende şuan 19+5 im 20. hafta diye geçiyormuş haftaya ayrıntılı ultrasona giricem nasipse. 14 haftalıkken perinatoloji doktoru ikili tarama muayenesinde erkek olabilir kesin bişey demiyorum dedi. 18. haftada kadın doğum doktoru hayırlısı olsun oglun olcak dedi devlet hastaneleriydi ikiside. Dünde özele gittim oda erkek deyip gösterdi canım Rabbim kucaklarimiza almayı nasip etsin. Bende rahmim büyüyor diye tek tarafli sancim var sanıyordum koca alanda tek tarafa toplanmış ondan sancı yapıyormuş. Çok uğraştı azıcık kenara kaykılsında bacak arasını görelim diye. Sadece sol tarafımdan muayene oldum ortası ve sağ boştu.
(542 puan)
Benimde aynı şekilde canım 16 haftalıkken gittim doktorum erkeğe benziyor dedi buda pipisi filan dedi ama erkeğe benziyor dediği için biraz kafam karıştı 18 haftamda sol tarafım ağrıdı bu seferde kız bebekler solda erkek bebekler sağda olur o yüzden agriyor dediler post açtığım zaman daha da cinsiyetini merak ettim hayırlısı sağlıklısı olsunda kasık ağrısından demekki cinsiyet belirlenmiyormus yarın da kontrolumuz var inşallah net öğrenirim bu sefer yarın 20 haftalık oluyoruz
(525 puan)
Sen şuan 20. haftanı dolduruyorsun canım. Yarın 21 den gün alcaksın haberin olsun. 19+0 19+6 arası 20. Hafta gebelik diye geçiyor. YouTube a yaz bak istersen. Rabbim hayırlı evlat versin bizim ilk olucak ALLAH nasip ederse oglumuzda yok kizimizda yok hayırlı olsunda oğlan kız bir önemi yok bizim için. Ben hep sağda hissettim iğne batmalarini ilk haftalarda hatta hamile oldugumu bilmedigim zamanlardan itibaren. 7. Haftada kese fasulye şeklinde bebek sagdaydi. İlk zamandan bu yana sağ tarafıma yattığımda ağrılarım oluyordu sonra sola dönmek mecburiyetinde kaliyordum. Doktor erkege benziyor dediyse ben pek degisecegini sanmıyorum. Rabbim kolay doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin.
(542 puan)
Amin inşallah canım hayırlı sağlıklı şekilde kucağımıza alırız benimkide daha tekme atmadi ama böyle kıpırtılar filan hissediyordum en başından beri hem sağdan hemde soldan ortadan filan cinsiyeti tabikide önemli değil evlat evlattir ilk gebeligimde bir kızım olsun istedim Arkadas olruuz büyüdüğünde şimdi de neyin yoksa onu istersin ya o sekilde benimkide ama tabikide hayırlısı olsun :))
-Reklam-
0 oy
(2,339 puan)
Benimde 22 harftalik kaşıklarım ağrıyor  hale uyurken sağa sola dönemiyorum 

İlgili bir soru bulunamadı

653,913 soru

3,438,687 cevap

4,272,173 yorum

184,769 üye

...