0 oy
121 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (110 puan)
kapalı
Merhaba kızlar benim sorum şu 2.gebeligim ve karnımın alt tarafında mesanenin hemen üstünde bir baskı oluyor kalp atışı gibi de oluyor, vurma gibi de oluyor endişeleniyorum. kontrolde dr a sormayı unuttum, ayrıntılı ultrasonda da bir sorun yok dedi ama bebek hareketi mi yoksa başka birsey mi anlayamıyorum sizlerden böyle birsey yaşayan var mı normal mi?
Gebelik haftası 22+5
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

0 oy
(97 puan)
Bebegi hıçkırık tutuyorsa odur canım 
(110 puan)
Cok teşekkür ederim tamda hıçkırık gibi sık ve kısa aralıklarla oluyor.
-Reklam-
0 oy
(1,974 puan)
Bebektir sanci kramp gibi bisey girmedikce korkmaya gerek yok anca yukari cikcak bebek
(110 puan)
Cok teşekkür ederim, çok şükür sancim yok hareketleri de net hissedemedigim için anlamlandiramadim
0 oy
(706 puan)
Bende oluyor canım bende 23+2yim sürekli afedersin idrara çıkıyorum ama azıcık azıcık geliyor çocuk baskı yapıyor herhalde bir de daha ufaklar yerleri geniş çokça dolanıyorlardir anne karnında 
(110 puan)
Sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almak dileğiyle, pıt pıt diye vuruyor. önceden daha hafifti şimdi çok daha kuvvetli oluyor, ister istemez endişeleniyorum ikinci bebeğim ama ilk gibi heyecanlı ve tedirginim.
(706 puan)
Amin canım hepimiz sağlıkla inşallah yaa ne kadar güzel bir de evlat iverden vurunca hani insan.o duyguyu da anlatamıyor çok farklı çok güzel

İlgili bir soru bulunamadı

654,350 soru

3,440,200 cevap

4,273,898 yorum

184,882 üye

...