0 oy
196 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (5 puan)
Merhaba arkadaşlar hamileliğimin 5. Haftasında lekelenme oldu sonrasında karında kramplar ve hiçbir hamilelik bekirtisi oluşmadı ben de. Mide bulantısı vs. Doktor bugün mide bulantısı olması iyiye işaret dedi. Bebeğin kalp atışı yok maalesef. Ayrıca lekelenmeden mi bilmiyorum ama kanama olmuş embriyo civarında dedi. Yarın kürtaj olacağım. Kürtaj sonrası 3 ay sonra gebelik verdi yaştan dolayı yaşım 38. Kürtaj olup da sağlıklı gebelik yaşayan var mı ve sizler kaç ay beklediniz. 

5 Cevap

0 oy
(90 puan)
Benim ilk bebeğim 6haftalikken karnimda kürtaj olundu gelişimi durmuşdu kalp atışı yoxdu, 3 ay tedavi aldim şimdi yin hamileyim 7+3 haftalik hər şey yolunda çok şükür bebeğimin kalp atişinida duydum
(5 puan)
Yorumunuz için teşekkür ederim. Size de bebeğinize de sağlıklı ömürler.
-Reklam-
0 oy
(19 puan)
Hiç korkmayın insan elvet uzuluyor ama rabbimin sınavı bende 7 haftalikken kürtaj olmustum banada 3 ay bekle dedi doktor 4. Ay hamile kalmistimcok sukur sağlıklı bir kızım oldu 3.5 yasinda şuan şimdide 10 haftalık 2. Bebeğime hamileyim elhamdülillah 
(5 puan)
Sanırım çok sık yaşanıyor bu durumlar. Üzüldüm fakat yapacak bir şey yok. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
0 oy
Rabbimden ümit kesilmez canım, benim de ilk hamileligimde kürtaj olmuştum kalbi durmuştu, iki ay sonra hamile kaldım, çok şükür Rabbim hayırlı uzun ömürler versin oğlum 13 aylık.

Şimdi yine hamileyim Rabbim sağ Salim sagliklica kucagimiza almayı nasip etsin inşallah 
(5 puan)
Teşekkür ederim yorumunuz için. Ailenize sağlıklı yaşamlar dilerim.
0 oy
(34 puan)
Merhaba. Aynı sorunu yaşayan biri olarak size başka doktora görünmenizi tavsiye ederim. Bende 5 haftalıkken doktor aynı şeyi söyledi. Lekelenme sonrasında kalp atışını duyamadı.Mide bulantım yoktu sancım yoktu. Başka doktorda kalp atışını duyduk. İyiki o gün müdahale ettirmemişim. Tavsiyem başka doktora görünmeden hemen karar vermeyin.
(5 puan)
Önce devlete gittim ultrason çok kötüydü bebeği bilee göremediler Ama kalp atışı ikidir duyulmadı. Bugün 7+2de özelde doktora göründüm o detaylı baktı alttan da kontrol etti hiç ümit yok geç bile kalınmış dedi. Sağlıksız gebelik maalesef. Teşekkür ederim yorumunuz için.
0 oy
(181 puan)
Bebeğin etrafinda kanama.alani varsa bekle derim biraz yada başka doktora görün benimde kanama alanı vardı progestan verdi doktor 3 ay boyunca şükür şuan iyiyim
(5 puan)
Embriyo şişmiş dedi. Alttan da kontrol etti kalp atışı yok. İki doktora da göründüm. Yorumunuz için teşekkür ederim. İnş 3 ay sonra yeniden anne adayı olabilirim.
(181 puan)
Rabbim gönlüne göre versin cnm

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 879 göst.
16 Haziran 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde nsnkya (11 puan) sordu
0 oy
9 cevap 323 göst.
6 Şubat 2021 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Smyyeftm (717 puan) sordu

652,838 soru

3,434,564 cevap

4,267,835 yorum

184,502 üye

...