0 oy
314 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (216 puan)
kapalı

Kızlar ilk gebeliğim 32.haftamdayım çok şükür,Rabbim gönülden isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah <3 benim 8 sene sonunda mucizemi verdi güzel Allahım şükürler olsun..

Soruma gelecek olursam benim tombik kızım sanki akşamları babası işten gelince daha çok haraketleniyor karnımdan çıkacak gibi sanki eşimin sesine tepki mi veriyor ki bilemedik :) 

Gebelik haftası 32+1
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevap

+1 oy
(4,622 puan)
Olabilir tabii ki bu haftalarda sesleri artık ayırt edebiliyorlar, hatta dışarıdan gördükleri ışığı da takip edebiliyorlarmış :) Rabbim tamamına erdirsin inşallah. 
(216 puan)
Amin cümlemizinkini inşallah :)
Demekki verdiği tepkiler doğalmış ne güzel,karnımın soluna dokununca o da aynı yere tekme atıyor mesela cimcime kızım :)
(4,622 puan)
Yaa o duygu zaten bambaşka bişey :)
(216 puan)
Rabbim hakeden,bekleyen,isteyen her kadına yaşatsın inşallah bu duyguları :)
Bizde sağlıkla kucağimıza alalim inşallah.
(4,622 puan)
Aminnn inşallah :)
-Reklam-
0 oy
(1,113 puan)
Benim kızda babası konuşunca kesinlikle tepki vermiyordu ☺️ ben konuşurken kıpır kıpır babasının daha sesini duyar duymaz tepki yok 
(216 puan)
Benim kızım tam tersi babaya tepki veriyor babacı olucak bizimkisi sanırım :) o kadar çileyi annesi çeksin hanımefendi babaya aşık olsun ohhh ne güzel :)
(686 puan)
@Ebrueceela :D :D çok güldüm çünkü bizim kız da normalde karnımda kıpır kıpır dönüyor hareket ediyor. Tam babasına bak diyorum elini koyuyorum duruyor :D Nerdeyse her defasında böyle oluyor :D Ama son zamanlarda babası karnımı okşadığında nereye dokunuyorsa ordan hareket ediyor :)
0 oy
(214 puan)



Ay kız bu geldi aklıma:D

(216 puan)
Kızlardaki bu baba aşkı :)
Maşallah,olsun yeterki sağlıklı olsunlarda varsın babacı olsun napalım :)
0 oy
(448 puan)
Benim kızım bana aşık babssi yok iken beni tekmeler eder babası konuşunca olduğu yerde durur sesi çıkmasın gene benle uğraşır :))
(216 puan)
Sanırım sadece benim kız babacı :) Allah bağışlasın sizlere
0 oy
(302 puan)
İlk kizim babasina tepki bile vwrmezdi 10 yasina hala daha babasindan cok bana duskiundur. Annecidir. Simdikide babasina tepki veriyor 35 haftalik olduk gunduz hic kipirdamaz aksam babasi gelince cok kipirdiyor bende aksamlari uyanik oluyor gunduz uyuyor diyordum ama bu hafta babasi senelik izne cikti gunduz evde gunduz bile babasinin sesine tekme atiyor dogunca kimci olcagi belli 
(216 puan)
Aynı durumdayız sizinle :) evet ayni anlattiğiniz gibi bizde de durum bu şekilde,babacı bizimkiler olsun napalım canlari sağolsunda her şeyle anne uğraşıyor ama onlar babaya düşkünler daha anne karnında bile :))
(302 puan)
Kizlar babaci.olur derler ilk kizim anneci ama hasta oldumu babasinin kucagindan inmez babasiyla yatar ona nazlanir. Sagliklari yerinde olsun varsin babaci olsunlar
(216 puan)
Maşallahh Rabbim acılarını göstermesin,bizlere bağışlasın inşallah. Sağlıktan başka bir şey istemiyorum bende inanın gerisi boş..
0 oy
(255 puan)
Benim kızımda babasına hiç tepki vermiyor :) 
(216 puan)
:)) demekki kızlar babacı olur lafı doğru değilmiş bunu görmüş olduk,hiç belli olmuyor yanii.
Maşallah Allah bağışlasın.
(255 puan)
Tesekkür ederim aynen öyle

İlgili bir soru bulunamadı

654,069 soru

3,439,242 cevap

4,272,774 yorum

184,812 üye

...