+1 oy
204 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (216 puan)
kapalı
Hanımlar çok rica edicem sorunuz resimli ise başlıkta belirtin Allah aşkına,bazen bir şey yerken falan bakıyorum soruya çat diye kötü resimle karşılaşıyorum vallahi midem bulanıyor lütfen dikkatli olalım.. her şeyi dan diye atıyorsunuz olmaz ki ama.
Gebelik haftası 32
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevap

0 oy
(107 puan)
İyi geceler canim
(216 puan)
Sizede iyi geceler :)
-Reklam-
0 oy
(368 puan)
Katılıyorum ya gerçekten her şeyi atmayı ne çok seven var
(216 puan)
Ben kötülemek amaçlı yazmadım asla her şey başımıza gelebilir benimde başıma gelebilir ama inanın açıyorum soruyu ağzımda yemek oluyor  iğreniyorum vallahi.
(368 puan)
Valla ne yalan söyleyim ben hem belirtilmediğinde kızıyorum hem de bazen öyle saçma şeyleri bile atıyorlar ki ne gerek var diyorum hepimiz kadınız ve anlatıldığında anlarız bazı şeylerin fotoğrafına gerek yok. Bu benim fikrim tabiki. Evet başımıza her şey gelebiliyor ama dediğin gibi başlıkta en azından belirtilse ona göre girer bakar herkes
(216 puan)
Aynen öyle gerçekten,hepimizin akıntısı ya da bişeysi illaki var atamayız her şeyi dan diye,atanlarda belirtirse ona göre bakılır tabiki.
Az önce denk geldim başlık başka içeriğini açtım fotoğraf çıktı karşıma nasıl kapatacağımı bilemedim ayıp ama.
(368 puan)
Gerçekten ayıp çok haklısın. Allah akıl fikir versin
0 oy
(11,305 puan)
Tamam kandan veya akıntıdan korkuyu olabilirler anlıyorum ama niye insan bunun resmini çeker? Basbayağı adet olmuş yerleşme kanaması mı diye atıyor, dün müydü biri bebeğinin kakalı bezini atmış. Kaka işte ne atıyorsun! 

İlgili sorular

651,239 soru

3,428,231 cevap

4,260,753 yorum

184,071 üye

...