0 oy
57 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (731 puan)
Gebe olduğumu dün öğrendim. Önceki gece ve pembe sulu akıntı geldi. Dün pembe akıntı şeklini aldı bugün de kahverengi devam ediyor. Aslında adet günüm 3 gün gecikti ama gebeligim 2 buçuk haftalık. Daha önce 1 düşük yaptım. Bu yerleşme kanaması mı yoksa düşük riskim mi var diye endişe ediyorum. Acile gittim progestan başlandı 3 adet kullandım ama kesilmedi.

Pembe yerlesme kanaması kahverengiye döner mi? En fazla kaç gün sürer?

2 Cevap

0 oy
(174 puan)
Merhabalar benimde azcik kırmızı akıntı gibi gelmişti acile gittim telastan normal gözüküyor kanama yok dedi yerleşme kanamasıymis doktora gittim normal dedi kahverengi leke gibi şuan az geliyor çok hafif silerken geliyorsa sanırım sorun yok demek banada progesteron verdi yinede gece vajinaya koy dedi kalbinide duydum inşallah güzelce büyür sizinde sıkıntı yoktur inşallah 
(731 puan)
Insallah cok teşekkür ederim. Silerken değil. Gece uyumadan havlu kağıdı iki kez katlayip koydum sabah kalkmadan baktım azıcık siyahımsı leke vardi muhtemelen gece gelmis kesildi heralde dedim. Sonra kalktım lavaboya gidene kadar o havlu kağıdını kahverengiye boyamıştı. Onu atıyorum yeni temiz koyuyorum 5 dk sonra yine biraz gelmis oluyor. Yemek tuvalet harici uzanıyorum mümkün oldugu kadar gelmesin diye.
Sizin kac haftalıkken geldi kırmızı akıntı?
(174 puan)
5.3 günlükken geldi şimdi 6.2 oldu hafif kahverengi devam ediyor
(731 puan)
Endise edecek bit durum olmadiktan sonra sıkıntı yok canım yine de beni endişelendiriyor ilk düşük oldugundan.
-Reklam-
0 oy
(468 puan)
Kadın doğum doktoruna gitmen gerek bence acildekiker anlamaz ki. Kadın doğuma gözük baksın düşük mü yoksa yerleşme kanaması mi. Biz bunu bilemeyiz. Hele ki daha önce düşük yapmışsın riskli senin için kadın doğuma gidip muayene olman gerek. Herkesin yerleşme kanaması bir olmuyor. 
(731 puan)
Hafta sonu girdiği için gidemiyorum. Pazartesi git görün dediler. O zamana kadar mecbur beklemek durumundayım :(
(468 puan)
Özeller cumartesi günleride açık oluyor eğer durumunuz el veriyorsa gidebilirsiniz. Gidemesende kendine sıkıntı yapma uzan ayaklarını havaya dik çok fazla ayağa kalkmaya çalış çünkü ilk haftalar ilke aylar önemli. Rabbim korusun bebeğini inşallah sana bağışlasın.
(731 puan)
Amin inşallah. Allah razı olsun.
Özele gidince farklı bir tedavi uygulayacaklarından emin olsam bulup buluşturup giderdim de muhtemelen o da progestana devam et deyip gönderecek. Lekeler biraz azaldı rengi de kahverengiye biraz da siyaha döndü iyice. Bitiyor diye düşünüyorum. Yerleşme kanamasıysa 4 gün filan sürüyormus galiba insallah öyledir de yarın tamamen biter. Hiç kalkmıyorum desem yeridir. Wc yemek harici uzanıyorum. Pazartesiye Allah büyüktür. İnşallah bu bebeğimin kaderi kardeşine benzemez sağlıkla gelir.

652,403 soru

3,432,902 cevap

4,265,902 yorum

184,391 üye

...