0 oy
108 göst.
Doğum kategorisinde (165 puan)

Merhaba, 

Şuan 38 haftalığım 39. Haftada yani 17 martta sezeryan olucak ama spinal mı genel mi karar veremedim. Bu 2. Doğumum ilkınde kilolu olduğumdan dolayı spinal yapamadılar ve genel oldum ağrılı uyandım ama sonra toparlandım. 

Bu 2. De zayıfım dr spinal diyor ama ben karar veremiyorum. Sebebi spinal 2 kişi çevremde var biri iyiydi diğeri çok zor toparlandı. Oyuzden kararsız kaldım ne yapmam lazım deneyimlerinizi öğrenebilir miyim? 

Gebelik haftası 38

3 Cevap

0 oy
(152 puan)
Benimde doğumum 17 mart sağlıcakla kavuşalım inşallah. Bana doktorum spinal sezeryan önerdi.  Spinal de uyuşukluk 3 4 saat sürüyormuş ve ameliyatın etkisi o süre zarfında geçiyormuş. Daha az ağrı hissediliyor yani. Çevremde çoğu kişi spinal oldu. Ve hepside çok iyi anlatıyor. Biraz baş ağrısı yapıyormuş ama nescafe içince geçiyor diyorlar. 
(165 puan)
Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inş
-Reklam-
0 oy
(143 puan)
Sipinal dediginiz epirul herhalde belden uyusturmali 2 kere belden uyusturularak biri dogum biri fitik ameliyatiydi ilki zor ikincisi cok kolay gecti bence kimsenin iyi veya kotu gecmesine takilmayin. Her bunye bir olmuyor. Sadece doktorunuzu dinleyin ben genel olmak istedgimde doktorum daha zor ve gec iyilesirsin ddi. Bu yuzden ikisinde de epidural oldum dedim gibi kimseden etkilenmeyin benim bi arkadasim genel oldu cok cabuk iyilestigini soyledi yani kisiden kisiye degisiyor.
(165 puan)
Aynen yeni adı spinal olmuş sanırım haklısınız her bünye farklı ben genelde hemen ayağa kalkıp yürüdüm şimdi spinalde biraz korktum ama dr dinlicem sanırım
0 oy
(391 puan)
Epidural sezeryan oldum yani belden uyusmali gayette güzeldi bebeğimi hemen gördüm baş agrisi falan hiç yaşamadım emzirme falanda odaya geçer geçmez oldu. 
(391 puan)
4 5 saat sonrada ayağa kaldırdılar fırsat buldukça da yürüdüm çok şükür 5 gün falan desteksiz yürüdüm ve kendi islerimi kendim halledip bebeğimle ilgilendim kendiliginden eriyen dikişler olduğu için fazla bı zorlanmadim
(165 puan)
Aynı şekilde genelde hemen akşamı ayağa kalktım eve çıkınca da yürüyordum sıkıntı çekmedim ama insan korkuyor tabiki bilemedim ama dr dinlicem sanırım herkes spinal den memnun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 59 göst.
0 oy
5 cevap 305 göst.
1 Eylül 2019 Hamilelikte Beslenme kategorisinde Brcnoktay (57 puan) sordu

651,901 soru

3,430,710 cevap

4,263,343 yorum

184,250 üye

...